Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson ilk zamanlar beğenmiyordum futbolunu. İcardi'ye sallama sebebim futbolu ile alakalı değil. 1 Aydır İcardi imza atacak diye bekliyoruz. Burası Galatasaray mı icardinin çiftliği mi?

icardinin çiftliği kardeşim burası hadi yürü

sgit antuda yaz bu düşüncelerini

İcardinin 1-2 haftaya geleceğini sanmıyorum sağlık problemi varsa ağustosun son haftasına kadar gelemez.

Nelsson ilk zamanlar beğenmiyordum futbolunu.Sonradan ısındım.İcardi'ye sallama sebebim futbolu ile alakalı değil. 1 Aydır İcardi imza atacak diye bekliyoruz. Burası Galatasaray mı icardinin çiftliği mi?
Burası İcardinin yuvası. Karısı hastaymış napacak adam. 2.Forveti getirsin yonetim.

icardinin çiftliği kardeşim burası hadi yürü

sgit antuda yaz bu düşüncelerini
Forumda 5-6 tane sürekli aynı şekilde insanları provoke eden tipler var. Israrla banlanmıyorlar. Forum yönetimi merhametli insanlar tamam ancak bu kişiler de ısrarla iyi niyeti suiistimal ediyor.

Biraz gırgır var ama kıllanmaya başladım bu işten. Eyvallah insan hayatı herşeyden önce gelirde. 1 Aydır Wanda hasta değilken niye imzayı atmazsın?
Gırgır yapılacak durum var yapılmayacak durum var

İnsan hayatı söz konusu

Ortada ciddi bir konu var

Eski kocası yanına giderken süreç ne olursa olsun yanında kalacağım diyor

Sen şimdiki kocası içinde bana ne gelsin bize imza atsın diyorsun

Hatta daha ileri gidip daha yeni 30 milyon euroları reddetmiş bir adam için febeye imza atabilir diyorsun

Hepsini geçtim 5 çocuk annesi bir insan için kimin koynuna girdiği belli olmayan bir karı diyorsun

Bu yobazlık fazla

Git başka mecrada kus toksik zehrini

Yönetimden süresiz banlanmalı talep edeceğim

Neyse şu an online olan arkadaşlar genç yaşı yetmiyorlar sanırım bizim yaşadığımız tecrübelere. İnşallah icardi dediğiniz gibi imzayı atar da önümüzdeki sezon yine izleriz. Ben sadece tecrübelerimden dolayı olabilecek senaryoları yorumladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt