Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.439
- 30.279
- 1.988
İrkci misinyani bir siyahi kaleci için bu kadar tantana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrkci misinyani bir siyahi kaleci için bu kadar tantana
Nelsson ilk zamanlar beğenmiyordum futbolunu. İcardi'ye sallama sebebim futbolu ile alakalı değil. 1 Aydır İcardi imza atacak diye bekliyoruz. Burası Galatasaray mı icardinin çiftliği mi?
Ulan senin baban şikeci olabilir. Biz ömrümüzü vermişiz Cimbom'a sen ne anlatıyon değişik?Şikeci lale'nin teki ya bu kadar kibar olabiliyorum.
Küçük icardi'yi bile alamazsınız.Şikeciler batsuai'yi satacakmış. 3 gün sonra icardi'ye sulanıp bizim vereceğimiz paranın iki katını verip alırlar ortada kalırız futbol dünyası bu belli olmaz.
Burası İcardinin yuvası. Karısı hastaymış napacak adam. 2.Forveti getirsin yonetim.Nelsson ilk zamanlar beğenmiyordum futbolunu.Sonradan ısındım.İcardi'ye sallama sebebim futbolu ile alakalı değil. 1 Aydır İcardi imza atacak diye bekliyoruz. Burası Galatasaray mı icardinin çiftliği mi?
Forumda 5-6 tane sürekli aynı şekilde insanları provoke eden tipler var. Israrla banlanmıyorlar. Forum yönetimi merhametli insanlar tamam ancak bu kişiler de ısrarla iyi niyeti suiistimal ediyor.icardinin çiftliği kardeşim burası hadi yürü
sgit antuda yaz bu düşüncelerini
can düşmanımızı avatar yapmışsınarjantin basınına guveniyosanız yandık,wanda ölene kadar rahat olmayacak kimse belliki
yozgatlı değilim morutana sallamadım yanlış frekans reis@Tunahan Kula morutana da sallamıstı gecen sanki,sen yozgatlı mısın yokssa
Kesinlikle oyun içi katkısı üst düzey adamınYalniz ne güzel topuk paslari atıyor ya 5-10 tane atmış çok net asistlik
Yok onu alıyorlar maclardaKüçük icardi'yi bile alamazsınız.

biraz gereyim dedim ortamı@Sergen Zeren O nasıl avatar![]()
Değişik değişik severim seni bak veled çöplüğüne uza yoksa ben uzatirim seniUlan senin baban şikeci olabilir. Biz ömrümüzü vermişiz Cimbom'a sen ne anlatıyon değişik?
Ama 4 kati verene gitmezŞikeciler batsuai'yi satacakmış. 3 gün sonra icardi'ye sulanıp bizim vereceğimiz paranın iki katını verip alırlar ortada kalırız futbol dünyası bu belli olmaz.
Gırgır yapılacak durum var yapılmayacak durum varBiraz gırgır var ama kıllanmaya başladım bu işten. Eyvallah insan hayatı herşeyden önce gelirde. 1 Aydır Wanda hasta değilken niye imzayı atmazsın?
yozgatlı değilim morutana sallamadım yanlış frekans reis