Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutana sallamadin ama Rashica yi alsınlar hazetmiyorum demişsin. Faydali ne kadar adam varsa gömmüşsün
Evet rashicayı alıp ne yapacaksın? Elinde Barış alper morutan kerem zaniola yunus akgün gibi 5 tane kanat oyuncun var. Rashica'yı vereceğin parayı oyun kurucu bir orta sahaya göm.Mevcut takıma oyun aklı katacak şut tehditi olan bir 10 numara lazım

Raşit gelmeli yav
Zaniola seneye satılacak kesin
Kanat mı arayacaz
zaniolo muhtesem bir sezon geçirse dahi okan hoca bana göre her mac az yada cok raşidi kullanacak

raşid takımda çizgiye inen tek kanat ve takım savunmasını cok rahatlatıyor,viscayı bilen okan hoca raşidi kacırmak istemez

Okan Buruk iletisimde cok hatalar yapiyor ama basari geldigi icin sorgulanmiyor konusmasi cok sacma

Evet rashicayı alıp ne yapacaksın? Elinde Barış alper morutan kerem zaniola yunus akgün gibi 5 tane kanat oyuncun var. Rashica'yı vereceğin parayı oyun kurucu bir orta sahaya göm.Mevcut takıma oyun aklı katacak şut tehditi olan bir 10 numara lazım
Aynen katılıyorum. Kanat alma da sonra ortada sıçan gibi sıkışık alandan topu ileriye taşımaya çalıs. Kerem haricî orjinal basip giden kanadin yok. Belki de 60 mac oynicaksin 4 tane adam saymissin 1 tanesi orjin kanat.

Gomis konusunda Baris alpere gömmüşsün sonra gelip bu senenin konusunda Baris Alper 2. Forvet olmali yazmışsın. Futbol bilgin anlık esen rüzgara göre belli oldu yani boşuna kasma

Bu İcardi olayı beni korkutuyor açıkçası. İnşallah iyi bir B planı vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt