Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim anladık yeni ergenliğe girmişsin konuşmayı yeni çözmüşsün de bu kadar belli etme. Ben istediğim yorumu yazarım. Beni burda yargılayamazsın sen kısa şortla gezerken biz deplasmanda jilet yiyorduk cimbomluluğumu sorgulama.

2 sene iyi kamufle etmişsin kendini cicikuş, gerçi açıp bakmak lazım kim bilir aralara neleri sıkıştırdın

Aynen katılıyorum. Kanat alma da sonra ortada sıçan gibi sıkışık alandan topu ileriye taşımaya çalıs. Kerem haricî orjinal basip giden kanadin yok. Belki de 60 mac oynicaksin 4 tane adam saymissin 1 tanesi orjin kanat.

Gomis konusunda Baris alpere gömmüşsün sonra gelip bu senenin konusunda Baris Alper 2. Forvet olmali yazmışsın. Futbol bilgin anlık esen rüzgara göre belli oldu yani boşuna kasma
Ne alaka? maç sırasında yazdığımız yorumları taşıma buraya. Barış bir maç kötü oynamıştır sallamışızdır. Şu anda form durumu çok iyi daha da yukarılara gidecek gibi duruyor

Evet rashicayı alıp ne yapacaksın? Elinde Barış alper morutan kerem zaniola yunus akgün gibi 5 tane kanat oyuncun var. Rashica'yı vereceğin parayı oyun kurucu bir orta sahaya göm.Mevcut takıma oyun aklı katacak şut tehditi olan bir 10 numara lazım
Rashica gibi defansa yardım eden ve hücumda etkili bir kanat oyuncusu var mı şu an? Rashica da alınmalı şut tehdidi olan 10 numara da. Hep bir şeyler yarım yamalak olamaz. Ne kadar çok yönlü topçu varsa o kadar iyi olur. Saydığın isimlerden medet mi bekliyorsun gerçekten? Morutan'a ilk günden beri karşıydım hala karşıyım. Yunus'a verilen süre başka hiçbir altyapı oyuncusuna verilmedi. Hala 3 sene önceki halinde.

Kerem ve Barış kadroda mutlaka olmalılar ama daha iyileri ya da farklı tipte kanat oyuncuları niye olmasın? Bu kafadan çıkın hem Avrupa hem lig uzun bir maraton. Sakatlık, performans düşüklüğü gibi durumlarda sahaya atacağın oyuncuların hepsi fayda sağlamalı.

Bakambu Gomis'in geçen sezon attığı tarzda birçok kritik gol atar bu sezon kesinlikle gelmeli.

Ne alaka? maç sırasında yazdığımız yorumları taşıma buraya. Barış bir maç kötü oynamıştır sallamışızdır. Şu anda form durumu çok iyi daha da yukarılara gidecek gibi duruyor
Ula nasil ne alaka? Demek ki hoca görmüş oynatmis. Gomisin attığı tribi savunmussun dolayli olarak da hocanin yaptığı tercihe laf atmışsin. Ee daha ne

2 sene iyi kamufle etmişsin kendini cicikuş, gerçi açıp bakmak lazım kim bilir aralara neleri sıkıştırdın
Ergen kardeşim ben futbola ilgi duymaya başladığımdan beri Cimbom dan başka takım tutmadım. Ama senin konuşmalarındaki yamukluktan birden fazla takıma ilgi duyduğun belli oluyor.

Bakambunun faide sağlayabileceğim konusunda nasıl bu kadar eminiz.

Çok tanımıyorum bahseder misiniz 🥰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt