- 23 Temmuz 2011
- 75.571
- 51.096
- 4.693
burnum egri ama küçük
işlevsel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burnum egri ama küçük
Yunan liginin istatistiklerini okurken neye göre değerlendirmem gerektiğini bilmiyorum o yüzden görmezden geldimOly'de her 95 dakika da bir skora katkı yaptı.

Geçen sene olimpiaskosta gol kralı olmuş gollerini izleEvet Villareal ve Çin zamanı öyleydi, umarım hala öyledir.
Nasil koyduk fbye degilmi jiletdasErgen kardeşim ben futbola ilgi duymaya başladığımdan beri Cimbom dan başka takım tutmadım. Ama senin konuşmalarındaki yamukluktan birden fazla takıma ilgi duyduğun belli oluyor.
Yunan ligi 3 aşağı 5 yukarı bizle eşitYunan liginin istatistiklerini okurken neye göre değerlendirmem gerektiğini bilmiyorum o yüzden görmezden geldim![]()
kanat forvetde oynuyor ama Villarrealde falanda santrafor oynadıbu bakambu bursada solacık değilmiydi
ne ara forvete evrildi
Tielamans icin soyledigi yanlistiNesi sacma?
Dede sampiyon olsaydi hergün mobeseye bile konustururlardi
oranın bjksi kim?Yunan ligi 3 aşağı 5 yukarı bizle eşit
Aek mı bilemedimoranın bjksi kim?
Reis hiç lafı uzatmayayım bize lazım olan hatta ilaç olacak oyunumuzu üst seviyeye taşıyacak oyuncu Talisca. O yüzden gerekirse kadro korunup 8-10 ne istiyorsa verilip alınmalı seneye bir avrupa kupası alabiliriz. Zaniola iş yapar rashicanın kanadında.Rashica gibi defansa yardım eden ve hücumda etkili bir kanat oyuncusu var mı şu an? Rashica da alınmalı şut tehdidi olan 10 numara da. Hep bir şeyler yarım yamalak olamaz. Ne kadar çok yönlü topçu varsa o kadar iyi olur. Saydığın isimlerden medet mi bekliyorsun gerçekten? Morutan'a ilk günden beri karşıydım hala karşıyım. Yunus'a verilen süre başka hiçbir altyapı oyuncusuna verilmedi. Hala 3 sene önceki halinde.
Kerem ve Barış kadroda mutlaka olmalılar ama daha iyileri ya da farklı tipte kanat oyuncuları niye olmasın? Bu kafadan çıkın hem Avrupa hem lig uzun bir maraton. Sakatlık, performans düşüklüğü gibi durumlarda sahaya atacağın oyuncuların hepsi fayda sağlamalı.
Pili değiştirBu iphone 13 pro telefonuna duvarin anina atacam az kaldi
gunde 3 defa doldurmek ne lan
Amerika'da dün ilk golünü attı.Bupenza noldu acaba
Fernandao Fener’e gittikten sonra santrafor oynamaya başladıbu bakambu bursada solacık değilmiydi
ne ara forvete evrildi
Tielemans icin sakaya vurarak dediTielamans icin soyledigi yanlisti
Transfere karisip bilgi vermesi yanlis
Gun vermesi yanlis
Bu islere hoca girmez Erden Bey ilgileniyor der gecersin
Kim yaparsa yapsin yanlis