Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Dün oyuna girip ilk golünü attı ama rakipte 2 tane oyuncu kırmızı kart görmüştü.Yine hızıyla adam geçiyodu maçta..Bupenza noldu acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün oyuna girip ilk golünü attı ama rakipte 2 tane oyuncu kırmızı kart görmüştü.Yine hızıyla adam geçiyodu maçta..Bupenza noldu acaba
Ergen kardeşim ben futbola ilgi duymaya başladığımdan beri Cimbom dan başka takım tutmadım. Ama senin konuşmalarındaki yamukluktan birden fazla takıma ilgi duyduğun belli oluyor.
Eninde sonunda bize verecekler haftaya inatları kırılır gibi geliyor.Rasit'i essek gibi 7 milyona satacaklar ama illaki uzatacaklar. Leipzig'in yoneticileri adammis. Isteseler 1 ay daha uzatirlardi
Hayırlı Olsun..
Bakambu bekletilmez planlama yapılmış hocada istiyordu o yüzden alınır Icardi'de gelince forvet rotasyonu bitmiş olur.İcardi'nin durumuna göre Bakambu'yu bekletebilirler gibi.
7 bile fazla bizden başka talibi yok. Ağustos sonunda 4e alırızRasit'i essek gibi 7 milyona satacaklar ama illaki uzatacaklar. Leipzig'in yoneticileri adammis. Isteseler 1 ay daha uzatirlardi
Kesinlikle beklenmemeli.İcardi'nin durumuna göre Bakambu'yu bekletebilirler gibi.
icardi halil yetersiz kalirİcardi'nin durumuna göre Bakambu'yu bekletebilirler gibi.
Sonuçta ıslak imza atılmadığı için ne olur ne olmaz diyebilirler.Bakambu bekletilmez planlama yapılmış hocada istiyordu o yüzden alınır Icardi'de gelince forvet rotasyonu bitmiş olur.
klas dobcuydu17 temmuz dedik ama tabiki bekledigim bakambu falan degil
karısı enfeksiyon kapmıs.sıvı alınacak diyenler olmus.1 hafta daha yatar wanda abiİcardi nın olmayacağını düşünen bir var mı acaba çok merak ediyorum?