Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
Olacak reis.olamayabileceğini yazdık diye kuş olduk. O yüzden olacak yani olmama ihtimalı kalktı benim için ortadan.İcardi nın olmayacağını düşünen bir var mı acaba çok merak ediyorum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olacak reis.olamayabileceğini yazdık diye kuş olduk. O yüzden olacak yani olmama ihtimalı kalktı benim için ortadan.İcardi nın olmayacağını düşünen bir var mı acaba çok merak ediyorum?
Nabuyon ,arabanı falan mı şarj edion telefonlaBu iphone 13 pro telefonuna duvarin anina atacam az kaldi
gunde 3 defa doldurmek ne lan
Sonuçta açıklamalar İcardi kesinleşince 2. forvet belli olacak şeklindeydi. İcardi ile prensipte anlaşma var ama son anda ne olacağının garantisi yok.icardi halil yetersiz kalir
bursa sağ açık gibi oynuyordu fernandonun bu kadar parlamasında en büyük etkendi o sene bursada baya asist ve gol attı.Zaniola gibiydi sağ forvetbu bakambu bursada solacık değilmiydi
ne ara forvete evrildi
Usta Zaniolo cezalı olsa kanatta Barış oynayacak. Aynı hafta Kerem de cezalı oldu diyelim napıcaz? Yunus veya Morutan'dan gerçekten umutlu olan var mı? Berkan'a olan güvenim bu ikisinden kat kat fazla.Reis hiç lafı uzatmayayım bize lazım olan hatta ilaç olacak oyunumuzu üst seviyeye taşıyacak oyuncu Talisca. O yüzden gerekirse kadro korunup 8-10 ne istiyorsa verilip alınmalı seneye bir avrupa kupası alabiliriz. Zaniola iş yapar rashicanın kanadında.
Şenorun ben taaaaaaa.Şenorun üzerinde çok emeği vardır.
bursa dönemi çok az maçını kaçırmışımdır, son dönem durumu nedir bilmiyorum
O dönem ki Bursaspor'u izlemesi çok keyifliydi acayip hücum oynuyorlardı.Şenorun üzerinde çok emeği vardır.
bursa dönemi çok az maçını kaçırmışımdır, son dönem durumu nedir bilmiyorum
Şikeciler icardi yı nasıl alıyorlar? Parayla mı? Olm öğrenemediniz mi bazılarının şerefi paradan önce gelir...Şikeciler batsuai'yi satacakmış. 3 gün sonra icardi'ye sulanıp bizim vereceğimiz paranın iki katını verip alırlar ortada kalırız futbol dünyası bu belli olmaz.
niye ki? her santrafora gore farklı yedek mi olacak?Sonuçta açıklamalar İcardi kesinleşince 2. forvet belli olacak şeklindeydi. İcardi ile prensipte anlaşma var ama son anda ne olacağının garantisi yok.
iyi hoca kötü karakter olduğu hususunda fikir birliğine varalım knk.Şenorun ben taaaaaaa.
Müthiş rezil bir herif. Hatta ülkenin en skandal karakterlerinden biri olabilir kodumun filozofu.
Reis benim söylemek istediğim rashica olmasa da yerine oyuncumuz var. Ancak özellikle merkez orta sahada problem var. Oliviera geldi ilk 7-8 maç performans verdi sonra yok oldu.Şut tehditi yok. Kilit pasları zayıf. Forvet arkası yaratıcı oyuncumuz yok. Bunlar şu anda direk sorun. Bütçeyi bunlara ayırmak gerek ondan sonra para kalırsa ve beklerse rashicayı alalım.Usta Zaniolo cezalı olsa kanatta Barış oynayacak. Aynı hafta Kerem de cezalı oldu diyelim napıcaz? Yunus veya Morutan'dan gerçekten umutlu olan var mı? Berkan'a olan güvenim bu ikisinden kat kat fazla.
Eğer gerçekten Avrupa'da başarı ve ligde şampiyonluk istiyorsak Rashica + 1 kanat daha şart. 70'te rakip kapanıyor maç 0-0'ken kilidi açacak dar alan topçusu bir kanat veya büyük maçlarda defansif katkı verecek Rashica şart oğlu şart.
Sanmam. Zaten 7'yi teklif etmisiz7 bile fazla bizden başka talibi yok. Ağustos sonunda 4e alırız