Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet feshetti, hayırlı uğurlu olsun tekrardan, herkesten önce burada biz söyledik. Şimdi Burhan Can falan giriyor haberi :)

Ön elemeye yetişecek Bakambu :)
Oglum biraz agir olman lazim herkese cevap vermez duyumc.

Tak diye atar ortaya sonra kaybolur 😁

kerem demirbay bitti diye haber çıkmıştı
bu transfer bittiyse ve kadroda alternatif olarak düşünülüyorsa neden açıklanmamakta
yoksa kerem 11 e mi düşünülmekte
yoksa böyle bir transfer girişimi aslında hiç olmamakta mı

Bu arada Düsseldorf'a gittim aşırı büyük Lunapark gibi bir şey vardı, orada bira aldığım yerde herifin biri bana Sen Türk müsün abi dedi. Evet dedim. Hangi takımlısın abi dedi.

Tabi ki Cimbom dedim ve cebimden GS anahtarlığını çıkardım. Benim GS anahtarlığını görünce tamam abi şampiyonluğunuzun uğruna bu bira benden olsun dedi ve beleşe bira ikram etti.

Çocuk meğerse Fenerliymiş. Şu ana kadar tanıdığım bütün Fenerlilerden daha efendi çıktı çocuk. Hakkı helal olsun vallah çocuğun. Düzgün bir Fenerli tanımak çok imkansız bir şey.
Bu çocuğu ormanda orangutanlar mı büyütmüş, bir fenerli için über bir medeniyet seviyesinde kalmış, helal olsun.

şu fb bjkliler gibi olamıyoruz bir türlü, en iyi baskın kadro teknik ekip yönetim futbolcular hepsi bizde , yinede bu kadar rahat değiliz )
Usta ligi düşünen var mı bizde. Herkesin amacı ŞL'de gruplardan çıkıp gidebildiğimiz kadar gitmek ya da Uefa'da kupa. Yoksa bu sene Vodafone deplasmanı dışında can sıkan büyük maç yokken mevcut kadroya bir takviye daha yaparak lig için fazlasıyla yeterliyiz. Bizim derdimiz Avrupa.

bu transfer bittiyse ve kadroda alternatif olarak düşünülüyorsa neden açıklanmamakta
Büyük ihtimal AkOç'un yabancı sınırı hakkında vereceği kararı bekliyorlardır. 9+2 olursa gerek kalmaz.

Yabancı sınırı değişir diye mi bekleniyor nedir olay

Olayı niye buraya getirdin şimdi ne alaka lan Tunahan. Hadi obur elestirilerini anlarimda bu ne eleştiri mi bu
Reis ben getirmiyorum Über zekalı renktaşlarım cümle arasındaki iki kelimeyi cımbızlıyor sen bunu niye böyle yazdın;bunu mu demek istiyorsun gibi akıl okuması yapıyorlar bende cevap veriyorum sadece yoksa banane isteyen istediği ile birlikte olabilir yobaz değiliz medeni insanlarız.

Bu arada Düsseldorf'a gittim aşırı büyük Lunapark gibi bir şey vardı, orada bira aldığım yerde herifin biri bana Sen Türk müsün abi dedi. Evet dedim. Hangi takımlısın abi dedi.

Tabi ki Cimbom dedim ve cebimden GS anahtarlığını çıkardım. Benim GS anahtarlığını görünce tamam abi şampiyonluğunuzun uğruna bu bira benden olsun dedi ve beleşe bira ikram etti.

Çocuk meğerse Fenerliymiş. Şu ana kadar tanıdığım bütün Fenerlilerden daha efendi çıktı çocuk. Hakkı helal olsun vallah çocuğun. Düzgün bir Fenerli tanımak çok imkansız bir şey.
Ben de Dusseldorfa gittim.Ve sonra bahnhof kullanarak Recklinghausene gittim.

Almanyada diger takimlardan az kisi var.Galatasaraylilar cok baskindir !

Ah o mercedes strasse ah

Dile gelse de konussa..

masterchefteki tunahan mı bu tunahan yoksa,o cocugun futbola ilgisi 0dır

İcardi ve Torreira dönene kadar ŞL ön elemeleri için yeterli takım kuruldu.
Play off’a kadar bir orta saha ve Rashica takviyesi de gelir diye umuyorum.
Gruplara kalırsak da sürpriz bir 10 numara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt