Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.991
- 5.565
- 1.983
Bakambu benim içime sinmedi açıkçasi çok mu zor Brezilyadan Arjantin'den adam getirmek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1+1 1.5m deniliyor mis gibi transfer vallaBakambu benim içime sinmedi açıkçasi çok mu zor Brezilyadan Arjantin'den adam getirmek.
Niye, onlar dahami kivrak oluyor?Bakambu benim içime sinmedi açıkçasi çok mu zor Brezilyadan Arjantin'den adam getirmek.
Muhtemelen bonservis konusunda anlaşılamamakta ve pazarlıklar devam etmektedir.kerem demirbay bitti diye haber çıkmıştı
bu transfer bittiyse ve kadroda alternatif olarak düşünülüyorsa neden açıklanmamakta
yoksa kerem 11 e mi düşünülmekte
yoksa böyle bir transfer girişimi aslında hiç olmamakta mı
Kulübede bekleyecek bir oyuncu için yeterli bence zaten sene de alacağı maç başı dakikalar en fazla 25-30 dk olacak İcardi'nin transfer olduğunu varsayarsak.Bakambu benim içime sinmedi açıkçasi çok mu zor Brezilyadan Arjantin'den adam getirmek.
takımda bir tane brezilyalı yok. bakambuya mı takıldın.Bakambu benim içime sinmedi açıkçasi çok mu zor Brezilyadan Arjantin'den adam getirmek.
Mauro İcardi'yi tek beğenmeyen objektif gözüken 1 yorumcu.Mauro İcardi alındığı zaman da niye alınıyo alt tarafı 1 Süper Lig Seferovic'e güvenilir falan da diyodu bu.Marcao nefreti olan da 1 yorumcu ek olarak..
2018 model rodrgiues bulduk forvet içinBakambu benim içime sinmedi açıkçasi çok mu zor Brezilyadan Arjantin'den adam getirmek.
Mauro İcardi'yi tek beğenmeyen objektif gözüken 1 yorumcu.Mauro İcardi alındığı zaman da niye alınıyo alt tarafı 1 Süper Lig Seferovic'e güvenilir falan da diyodu bu.Marcao nefreti olan da 1 yorumcu ek olarak..
kerem demirbay bitti diye haber çıkmıştı
bu transfer bittiyse ve kadroda alternatif olarak düşünülüyorsa neden açıklanmamakta
yoksa kerem 11 e mi düşünülmekte
yoksa böyle bir transfer girişimi aslında hiç olmamakta mı
bunlar nasıl para kazanıyorlar bu işten yawMauro İcardi'yi tek beğenmeyen objektif gözüken 1 yorumcu.Mauro İcardi alındığı zaman da niye alınıyo alt tarafı 1 Süper Lig Seferovic'e güvenilir falan da diyodu bu.Marcao nefreti olan da 1 yorumcu ek olarak..
Bak renktaşYav kadın çocuklarının babasını aldatmış başka biri ile daha biz neyi konuşuyoruz reis?
Eski futbolcuymuş reisbunlar nasıl para kazanıyorlar bu işten yaw
beyni yok fikri var
fulham masada yokmus.skysport dedi gecen.ben o twitleri bilerek koydumFred’de rakipler Fulham ve Araplarsa çok da heveslenmemekte fayda var
fb yok mu? hayret.Fred’de rakipler Fulham ve Araplarsa çok da heveslenmemekte fayda var
Futbol oynamak istemiş demekki.Buda iyi haber.1+1 1.5m deniliyor mis gibi transfer valla
Edit: Adam paraya kanıp arabiaya gitmis ama ben ne bok yedim diyip hemen kacti akılsız biri de değil demek ki