Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Naci Liboş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
f.webp

200w.webp

aramizda bir duvar var
sevda bile yikamiyor
var olsaydi insan catlar
hasret bile asamiyor

gökkubbeyi devirsem de
yeryüzünü cevirsem de
her gün daha delirsem de
buna akil sir ermiyor

ne mecnunlar gördü dünya
benim adim bas sayfada
boynuma ferman asilsa
dar agaci cekemiyor

ugursuz mu ayaklarim
yetersiz mi dualarim
en garibi kullarin
tanri bile dinlemiyor

Bu arada Fb'nin logosu net olarak korsan 1 logo.Ne Tff tescilledi ne de Uefa onayladı.Her zaman düzenlenen Fb sitesinde bile logo güncellenmedi..

Bakambu için Olympiakos maçlarının özetlerine bakarken gözüme çarptı, çocuk harbiden iyiye benziyor. Sahanın her yerinde her pozisyona bir şekilde dahil oluyor ciğersiz

bakambu'da yaşlanmasına rağmen pek bir şey kaybetmemiş fiziksel özelliklerinden, bol bol pozisyona girer, bitiricilik kısmında ne kadar başarılı olur bilemem de bakalım,vurduğu gol olsun.

James Rodriguez'de gayet iyiymiş sanki, Mata yerine onu çeksek o son zamanda iş yaparmış gibi fırsat buldukça

Fb'nin 5 yıldızlı logosunu kullanmayan tasarımcıları ve sosyal medya danışanlarını işten çıkarmışlar.Çok büyük 1 baskı varmış bu konuda firmalara karşı..

barış alper ve halil dervisoglou varken 2. santrafor olarak tecrübeli birine yönelmek daha mantıklı.

çok aksi bir durumda sezon ortası icardi sezonu kapattı diyelim, bakambuya güvenip 20 maç forma verirsin. maliyette gayet uygun.

icardi/bakambu/barış/halil santrafor rotasyonuyla farklı oyunları da oynarsın. gayet ok bence.

asıl parayı 8 ve 10 numeroya gömmek lazım.

fred ve lemina gelsin yeterli ortasahaya.midso ve dubuoa gidebilir.

Tadina doyamadan giden futbolcularimiz :

Abdul Kader Keita
Felipe

Icardi gelmezse listenin basina gecer! Gel artik at su imzayi. Yada gonderin evraklari imzalasin geri gondersin. Hic olmadi atlayin ucaga imzalatin gelin de bitsin su kafadaki soru isareti!
Ben Lincoln'e de doyamadim. Kalsaydi 2011 sezonu o hale dusmezdik. Yerine alinan adamlara da bir ton para dokmustuk. Hele 2012 sezonu olsaydi Terim'in elinde Melo'nun da gazlamalariyla korkunc biseye dönüşürdü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt