Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.249
- 7.141
- 2.358
Kaliteli adamlar gelsin istiyorum Serdar.İkisi aynı anda gelsin.1ini aldik da ikisi kaldi, rts sende yanii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaliteli adamlar gelsin istiyorum Serdar.İkisi aynı anda gelsin.1ini aldik da ikisi kaldi, rts sende yanii
Derbide çok iyiydi misal
Bu kadro bizim rijkard kadrosunu anımsatıyorIsmail'i ilk 11'e yazan adamın hem futbol bilgisinden hem de normal aklından şüphe duyarım.
İnşallah İsmail Kartal da Ismail'e güvenerek adam aldırmaz oraya.
RezilLİGİyi günler arkadaş,
Bugün TFF toplanıyor, yeni sistem 9+2 hayırlı olsun.
Butun kaliteli topcular gelsin rts isteriz tabi de. 1ini bile alabilecegimiz supheliyken 2sini birden istemek garibime gittiKaliteli adamlar gelsin istiyorum Serdar.İkisi aynı anda gelsin.![]()
Melik eğer 9+2 olmazsa papaz oluruz seninle.Fikstür için kura çekiminin ertelenmesi sizce tesadüf müydü değerli Galatasaraylılar?![]()
korkmaktan ziyade her istediklerini yaptırıp sonra ağlamalarından sıkıldı insanlar (herkes bize düşman moruk)içeride dışarıda bağırta bağırta yendiğimiz fenerden bu kadar korkmanız şahsımı ziyadesiyle üzmüştür.
9+2 bizim işimize fazlasıyla gelecek, sürekli oynayan topçularımızı formda kalmasını sağlayacaktır avrupa için.
Twitter için harika başlıkRezilLİG
Ortasahasız takım vardı karşımızda çünkü. Kıstas ortalama bir Avrupa maçı. Ancak o zaman değerlendirebiliriz. Bence seviyemizin altında rotasyon için ideal bir isim o da yerli olmasının avantajıyla. Bu takıma net 2 ortasaha lazım hala.
İstersek 2’sini de getiririz ama önce istemek lazım. Erden Timur zaten ilgimiz yok demiş Sabitzer için. Lo Celso ile alakalı da temenni,hatrı sayılı habercilerden gelen birşey yok. İkisi de temenni diyelim.Butun kaliteli topcular gelsin rts isteriz tabi de. 1ini bile alabilecegimiz supheliyken 2sini birden istemek garibime gitti![]()
karar nasıl alındı? Hemen gün yüzüne çıkaralım...Ne 9 u
Ne artı 2 si ulan
Ya kalkar komple ,yada değişmez
Şıçam böyle düzene
yok eşşeğin kuyruğu!