Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.647
- 29.099
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nasil bir istihbarat SergoErden timur yurt dışında ya da gidecek şu sıralar,çok net
Hakfieldcundfield
Cornflakes ini yedin mi canımErden timur yurt dışında ya da gidecek şu sıralar,çok net
AstroCornflakes ini yedin mi canım
tepki koyulacak bir şey değil bu. senelerdir bizim bütün yönetimler yüksek yabancı sayısı istiyorken şimdi biz istemiyoruz demek ANÇ gibi olmak demektir.korkmaktan ziyade her istediklerini yaptırıp sonra ağlamalarından sıkıldı insanlar (herkes bize düşman moruk)
Ferdi sınırsız olsada oynar ,iyi top tepicikarar nasıl alındı? Hemen gün yüzüne çıkaralım...
Ali: Ferdi ve Mert Müldür var elimizde o yüzden 9+2 uygun olur
TFF: Olur bize uyar
AstroistihbaratBu nasil bir istihbarat Sergo
BekliyoruzAy ay ay ay diyeceğimiz transferler gelecek mi bu hafta
Kıstas Avrupa diyorsun ama bunu da yazmissin. Bi de AL grubundan çıkarken Taylan Berkan oynuyorduk.
Bizim zaten en az 2 tane bu seviyede isme ihtiyacımız var. Midtsjö ile Berkan ile olacak işler değil bu. Hem Avrupa başarısı hem de Lig şampiyonluğu.
Ben de 2 daha iyi orta saha oyuncu istiyom ama elimizdekileri de hemen çöp ilan etmeyelim bence. Değerini bilelim az çok.
SeviliyorsunAstroistihbarat
Takılma sen Levent abi. Kimse sana küfür etmez merak etme. Bir kaç işgüzar var onları da görmezden gel.Niye yahu. Ben kötü bir şey yapmadım. Cidden salladığımı düşünüyorsanız üzersiniz. Hakikaten üzülürüm yani. Hayır size sallasam elime ne geçecek sonuçta bir kazancım olmuyor yediğim küfürler de cabası yani işim gücüm yok bir de kendime küfür mü ettireceğim. Bu sağlıklı bir düşünce mi sizce ? Ayıptır yahu. Maddi bir getirisi olmayan tamamen Galatasaraylı bir bakış açısı ile şurada öğrenirsem bir şeyler paylaşıyorum üstüne bir de belki içinizden tonla küfür yiyorum. Ne diyelim canınız sağ olsun.
herkes tanıyor ki seni , kim bişey duysa paylaşmak istiyor zaten, beğenmeyen fotospor falan okusunNiye yahu. Ben kötü bir şey yapmadım. Cidden salladığımı düşünüyorsanız üzersiniz. Hakikaten üzülürüm yani. Hayır size sallasam elime ne geçecek sonuçta bir kazancım olmuyor yediğim küfürler de cabası yani işim gücüm yok bir de kendime küfür mü ettireceğim. Bu sağlıklı bir düşünce mi sizce ? Ayıptır yahu. Maddi bir getirisi olmayan tamamen Galatasaraylı bir bakış açısı ile şurada öğrenirsem bir şeyler paylaşıyorum üstüne bir de belki içinizden tonla küfür yiyorum. Ne diyelim canınız sağ olsun.
Niye yahu. Ben kötü bir şey yapmadım. Cidden salladığımı düşünüyorsanız üzersiniz. Hakikaten üzülürüm yani. Hayır size sallasam elime ne geçecek sonuçta bir kazancım olmuyor yediğim küfürler de cabası yani işim gücüm yok bir de kendime küfür mü ettireceğim. Bu sağlıklı bir düşünce mi sizce ? Ayıptır yahu. Maddi bir getirisi olmayan tamamen Galatasaraylı bir bakış açısı ile şurada öğrenirsem bir şeyler paylaşıyorum üstüne bir de belki içinizden tonla küfür yiyorum. Ne diyelim canınız sağ olsun.