- 23 Temmuz 2011
- 75.563
- 51.089
- 4.693
icardi bugün gelecekmiş onu diyo levo üstat.konuya yabancı kaldık. ne oldu?
Kolpa Levent Akgün olarak revize edecekler ismini bugün icardi gelmezse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi bugün gelecekmiş onu diyo levo üstat.konuya yabancı kaldık. ne oldu?
Onlar takılıyor kardeşim sorun yok. Alınmam ama sahtekarlık yakıştırması yapılırsa üzülürüm.@Levent Akgün dün burada Kolpgün diyenler vardı abi.
Aslında Levent KolpAkgün iyiymişicardi bugün gelecekmiş onu diyo levo üstat.
hocam umarım isim yada soyisimde bi değişiklik olmazOnlar takılıyor kardeşim sorun yok. Alınmam ama sahtekarlık yakıştırması yapılırsa üzülürüm.
Bu mevzuya dair bir bilgim yok. Öyleyse bile Nelsson gibi zeki topçuyu oyun içerisinde sürekli kafası giden dengesiz bir atletle takaslamam. İşe yarar bir topçu versinler madem.Gelen nakitin yarısı bankalar birliğine gidecek. Transfer işlerini takasla çözmek daha mantıklı olur.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Naber AdaşAslında Levent KolpAkgün iyiymiş
Estağfurullah abi, kimsenin haddi değil bu tür yakıştırmalarda bulunmak.Onlar takılıyor kardeşim sorun yok. Alınmam ama sahtekarlık yakıştırması yapılırsa üzülürüm.
Levent ismini değiştirecek olursan haber ver... Kendi ismimi alayım. Dur bir daha düşündüm bu sefer de bana kolpa diyecekler...Aslında Levent KolpAkgün iyiymiş
Hocam senin canın sağolsunNiye yahu. Ben kötü bir şey yapmadım. Cidden salladığımı düşünüyorsanız üzersiniz. Hakikaten üzülürüm yani. Hayır size sallasam elime ne geçecek sonuçta bir kazancım olmuyor yediğim küfürler de cabası yani işim gücüm yok bir de kendime küfür mü ettireceğim. Bu sağlıklı bir düşünce mi sizce ? Ayıptır yahu. Maddi bir getirisi olmayan tamamen Galatasaraylı bir bakış açısı ile şurada öğrenirsem bir şeyler paylaşıyorum üstüne bir de belki içinizden tonla küfür yiyorum. Ne diyelim canınız sağ olsun.
Olmasada banko oynayacak zaten9+2 olursa Muslera banko oynayacak demektir.
kerem demirbay neymis böyle ya, top kontrol, hiz, teknik, sut, pas kalitesi... vay vay vay kanim isindi
Yerli düşünme zorunda kalmayacağız.Olmasada banko oynayacak zaten
icardi'nin gelişini kulüp haber verir taraftar havalimanına gitsin diye. öyle kaçırır gibi gizlice getirmezler adamı.icardi bugün gelecekmiş onu diyo levo üstat.
bakambu'dur o zamanicardi'nin gelişini kulüp haber verir taraftar havalimanına gitsin diye. öyle kaçırır gibi gizlice getirmezler adamı.