Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl en çok bizim işimize yarıyormuş yav.
Adamlar kaleye yabancı aldı, defansları yabancı.
Bizden tek artıları kaleye yerli koymaktı o da yok.
Ferdi harici oyuncuları yok gönül rahatlığıyla takıma koyacakları. Koyabilecekleri oynculardan birisi kötürüm mert, irfan, mert, ismail.
1 tane tam oyuncuları var yav, sen en son çıktığın maçta Berkan, Apo, Barış, Kerem, Kazım ile içlerinden geçtin resmen şov yaptın.
Sen 1 kurşun yiyeceksen rakibin 2 tane yiyecek. Ne kadar çok yerli olursa oyuncu değişiklerinde daha da zayıflarlar.
Şu an belki de şımarıklığımızdan oyuncu beğenmeme yarışı içindeyiz. Sabri-burak-selçuklu takımla ş.liginde madrid tokatlayan takımdık hatırlatayım.

Umrumda değil açıkcası 1 ay önce toplandıklarında istemeyen herifti götü sıkışınca çeşitli oyunlara girmeye gerek yok.

Sen belki bu + 1 mevzusundan girebileceğin muhteşem bir oyuncuya giremedin kaçtı gitti.
Erden başkan zaten bekleyeceğiz dedi kaçıp giden birşey olduğunu sanmıyorum dostum. Ben bize sağlayacağı faydaya bakarım bana yarıyor mu yarıyor. Sırf fenev istiyor diye tü kaka yapmaya gerek yok bence. Onların kadrosuna koyacağı bir Türk fazla olsun diye bu seferde sen bir mevkine Türk bulmak zorundasın. Bu mantıkla belki bizde fırsat transferi yapabilecekken sırf bu kural yüzünden yapamayacağız. Erden Timur varken ben 2. Yolu secerdim umurumda değil o gebeşlerin kadrosu. Ayrıca içlerinden geçtiğimiz doğru evet fazla Türk oyuncu ile ligin genelinde 1 macı kıyas yapamayız sakatlık var ceza var. Kerem sakatlansa bizde sorun yaşarız bu bağlamda. Nacizane benim düşüncemdir katılmazsanda saygı duyarım.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Sanchesi ovenler arasında 90 dk izleyen varmı acaba dua edinde gelmesin bireysel hatayla yedirgi golleri geçtim tandemide bozup apoyuda da etkileyecek tipte birisi Latin chedjou tam olarak
Mentali zayıf adamdan stoper olmaz olursa topu kalende gorursun
Lütfen abartmayalım.
Bende iddaa ediyorum sanchez burada fark yaratır..
Bende nelsoonun bir ton eksigini sayarım sana..ama bu onu kötü oyuncu yapmaz.
Zaten Nelson burada abartilidigi kadar üst seviye olsa şimdiye kadar almışlardı.

Yunus'u satarım işte. Şöyle 6+2-3milyon bonus +sonraki satıştan %20 pay ile gayet olur. Yunus'tan ümidim var ama kanat rotasyonumuz iyi Yunus yerine de Caner Doğan ya da onu kiralık vereceksek Gökdeniz Bayraktar'ı alırım mesela onun da fiziği çok iyi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş Yunus U19'da her maç bir gol katkısı ile oynayan birisiydi. Şu anda bizim altyapıda ona yakın performans gösteren bir oyuncu yok. Açık konuşayım altyapı performansları açısından Caner Yunus'un 10'da 1'i etmez. Başabaş bir lig maçında süre bulabilmesi için bile acayip bir gelişim göstermesi lazım. Kabul etmek lazım ki bizim altyapımızda bizim kadro için ümit vadeden bir topçu yok şu an. Bunun bir nedeni de kadromuzun kalitesinin ciddi şekilde yukarı çıkmasıdır, o yüzden bu oyuncular kendilerini başka takımlarda göstermeden bizde oynayamazlar.

Rashica'nın ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu tekrar bize hatırlatan video. Tam bir fundemental üstadı.
Muazzam işler yaptı kesinlikle, transferinin açıklanmasını dört gözle bekliyorum ama bu gidişle Ağustos ortası-sonuna kalacak, umarım Norwich in inadını kırabiliriz.

Yabancı sınırını yalı evladı kaldıracak gibi, Yunus’u iyi bir teklifle uğurlasak olur

Muazzam işler yaptı kesinlikle, transferinin açıklanmasını dört gözle bekliyorum ama bu gidişle Ağustos ortası-sonuna kalacak, umarım Norwich in inadını kırabiliriz.
Sivas deplasmanında presle iki top kapıp 2 net pozisyona soktu, biri gol oldu. Özete baksan Mertens'in güzel vuruşunu ve son pasını översin. Rashica olmasa top ona hiç gelmeyecek.

Yunus'un şanssızlığı Kerem oldu biraz.Kerem o kadar dominant performans sergiledi ki hücumların çoğunu Kerem üzerinden şekillendirdiğimiz için ters kanatta daha tamamlayıcı bir oyuncu oynatmamız gerekti Rashica da o rolü 4-4lük yapınca çocuk forma şansı bulamadı.Üstüne bi de Zanioloyu aldık şu an bizde forma şansı bulması zor.Bu saatten sonra kiralanmaz da satış en mantıklı tercih gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt