Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden başkan zaten bekleyeceğiz dedi kaçıp giden birşey olduğunu sanmıyorum dostum. Ben bize sağlayacağı faydaya bakarım bana yarıyor mu yarıyor. Sırf fenev istiyor diye tü kaka yapmaya gerek yok bence. Onların kadrosuna koyacağı bir Türk fazla olsun diye bu seferde sen bir mevkine Türk bulmak zorundasın. Bu mantıkla belki bizde fırsat transferi yapabilecekken sırf bu kural yüzünden yapamayacağız. Erden Timur varken ben 2. Yolu secerdim umurumda değil o gebeşlerin kadrosu. Ayrıca içlerinden geçtiğimiz doğru evet fazla Türk oyuncu ile ligin genelinde 1 macı kıyas yapamayız sakatlık var ceza var. Kerem sakatlansa bizde sorun yaşarız bu bağlamda. Nacizane benim düşüncemdir katılmazsanda saygı duyarım.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Oray öyle bakmamak lazım, 1 aydır o ülke senin bu ülke benim koşturuyor adam. Kerem vs uydurmaya çalışıyoruz, halili alıyoruz, yusuf için planlar yapıyoruz.
Yusuf şu an bizim sözleşmeli oyuncumuz o gitmeden keremi de getirip aha bunu koycağız diyemezsin belki 1 ay önce 9+2 + osuruk maddesi olmasaydı adam benden burda olmayacak diyip gidip bonservisini getirip gidecekti belki ancak şu an belki de gitmemek için diretecek. Buradan çok acayip gol yiyebiliriz.
Ha canıma minnet ne kadar çok yabancı o kadar kalite artışı demek bunun farkındayım ama burada net bir şekilde düşünmeden hareket edip ordan buradan oyuncu getirip her sene bunu kılıfına uydurun daha diye baskı yapmaları.
Vallahi bugüne kadar benim iyiliğime hareket etmemiş parazit camiyaların isteğine kapalıyım bu iş 1 ay önce adam gibi adı konularak yapılabilirdi ellerinde zaman da vardı. Sırf bu sene beklentileri yoktu arda artısı var diye bana ne oğlum diye gezen bu bebe şimdi 2 tane moruk görünce götü kalkmış.
Geçen sene de aynısını yaptılar 25 tane yabancıları vardı.

Gomise ayrı bir teşekkür lazım ilk haftalarda ipten aldı. O puanlar kaybolsaydı motive olamayabilirdik.

Yaaaani, Gomis sadece eh işte seviyesinde işini yaptı.
Ekstra teşekküre gerek yok :) Daha düzgün bir yedeğimiz olsa daha da iyiydi.
Bu kadar strese girmezdik belki de. Bu sene olur umarım..

Paredes olayının fake olduğu yavaş yavaş ortaya çıkıyor bizim ebleh muhabirler harici avrupada yazan yok arka planda ilgilenilen kimse onu almaya ugrasiyoruz

Lütfen abartmayalım.
Bende iddaa ediyorum sanchez burada fark yaratır..
Bende nelsoonun bir ton eksigini sayarım sana..ama bu onu kötü oyuncu yapmaz.
Zaten Nelson burada abartilidigi kadar üst seviye olsa şimdiye kadar almışlardı.
Sorun eksik saymak değil kardeşim elbette nelssonunda eksikleri var ben izlemesigim oyuncuyla ilgili yorumda bulunmam epl düzenli izlediğim bir lig benim ,sanches ilk geldigi dönemden beri biliyorum evet atlet tekniği iyi topla iyi çıkıyor havadan idare eder lakin yine söylüyorum bana göre stoperde olmazsa olmaz mentaldir ve bu herif mental olarak ciddi zayıf bir adam nelssonu iyi kılan şey popescu ayarında güçlü disiplinli mentali olmasi özetle nelssonun yerine benzer profilde biri alınmalı sanches yanlış profil bana gore

Oray öyle bakmamak lazım, 1 aydır o ülke senin bu ülke benim koşturuyor adam. Kerem vs uydurmaya çalışıyoruz, halili alıyoruz, yusuf için planlar yapıyoruz.
Yusuf şu an bizim sözleşmeli oyuncumuz o gitmeden keremi de getirip aha bunu koycağız diyemezsin belki 1 ay önce 9+2 + osuruk maddesi olmasaydı adam benden burda olmayacak diyip gidip bonservisini getirip gidecekti belki ancak şu an belki de gitmemek için diretecek. Buradan çok acayip gol yiyebiliriz.
Ha canıma minnet ne kadar çok yabancı o kadar kalite artışı demek bunun farkındayım ama burada net bir şekilde düşünmeden hareket edip ordan buradan oyuncu getirip her sene bunu kılıfına uydurun daha diye baskı yapmaları.
Vallahi bugüne kadar benim iyiliğime hareket etmemiş parazit camiyaların isteğine kapalıyım bu iş 1 ay önce adam gibi adı konularak yapılabilirdi ellerinde zaman da vardı. Sırf bu sene beklentileri yoktu arda artısı var diye bana ne oğlum diye gezen bu bebe şimdi 2 tane moruk görünce götü kalkmış.
Geçen sene de aynısını yaptılar 25 tane yabancıları vardı.
Iyide dostum bunu onlar mı istedi bunu bile bilmiyoruz ki. Belki biz istedik belki toplu bir istek oldu belki sadece onlar istedi. Seninde benimde verdigimiz örnekler farazi yani ihtimal. Burada max verimi nereden alacağımıza bakmak lazım. Bu 9+2 muhabbeti çıkmadan hepimiz kara kara düşünüyorduk.

1689593669763.webp

Renktaş Yunus U19'da her maç bir gol katkısı ile oynayan birisiydi. Şu anda bizim altyapıda ona yakın performans gösteren bir oyuncu yok. Açık konuşayım altyapı performansları açısından Caner Yunus'un 10'da 1'i etmez. Başabaş bir lig maçında süre bulabilmesi için bile acayip bir gelişim göstermesi lazım. Kabul etmek lazım ki bizim altyapımızda bizim kadro için ümit vadeden bir topçu yok şu an. Bunun bir nedeni de kadromuzun kalitesinin ciddi şekilde yukarı çıkmasıdır, o yüzden bu oyuncular kendilerini başka takımlarda göstermeden bizde oynayamazlar.
Altyapı ürünü bir oyuncu A Takıma adımını atınca ederinden kat kat fazla övgüler yağdırılır. Çoğu defa da oyuncu beklentileri karşılayamaz doğal olarak. Sonra bir başkası için aynı döngü başlatılır, sonra bir başkası; böyle gider...
Geriye dönüldüğünde ya oyuncu tembeldir, yahut daha sıklıkla da şans verilmediği için harcanmış olur!..Kapasitesi olan adam her türlü bir yerlerden kafasını kaldırıp kendisini hatırlatır. Mesela Kerem, yoluna kırmızı halılar serildiği için mi buralara geldi? Biz almasak sırada 6-7 takım vardı bekleyen ve onlardan birine gitmiş olsa da başarılı olurdu bu azimle...

Angelino: "Ben başından beri Galatasaray'a gelmek istedim. Erden bey ve Galatasaray'a teşekkür ederim. Erden bey çok mücadele etti transferim için."

Angelino: "En rahat olduğum şey dört kişi arkada olduğu zaman geriden oyun kurmada önemli olduğunu düşünüyorum. Güçlü olduğum yönün hücum olduğunu söyleyebilirim."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt