Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakambu diyorlar ama herif 2 hafta önce al-nassr a imza attı. Nasıl olacak bu iş?

Yunus'u satarım işte. Şöyle 6+2-3milyon bonus +sonraki satıştan %20 pay ile gayet olur. Yunus'tan ümidim var ama kanat rotasyonumuz iyi Yunus yerine de Caner Doğan ya da onu kiralık vereceksek Gökdeniz Bayraktar'ı alırım mesela onun da fiziği çok iyi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SLye alt yapıdan oyuncu yazdirilma zorunluluğu yok muydu onun için bile tutulur muhtemelen

Berkanin satılmasına sıcak bakmıyorum ama Avrupa'da tutma ihtimali cidden düşük muhtemelen gider 1 yıl sonra bedava bir Türk kulübü kiralar.. Avrupa derken 5 büyük ligi kastediyorum bilhassa İtalyanların adı geçiyordu

Altyapı ürünü bir oyuncu A Takıma adımını atınca ederinden kat kat fazla övgüler yağdırılır. Çoğu defa da oyuncu beklentileri karşılayamaz doğal olarak. Sonra bir başkası için aynı döngü başlatılır, sonra bir başkası; böyle gider...
Geriye dönüldüğünde ya oyuncu tembeldir, yahut daha sıklıkla da şans verilmediği için harcanmış olur!..Kapasitesi olan adam her türlü bir yerlerden kafasını kaldırıp kendisini hatırlatır. Mesela Kerem, yoluna kırmızı halılar serildiği için mi buralara geldi? Biz almasak sırada 6-7 takım vardı bekleyen ve onlardan birine gitmiş olsa da başarılı olurdu bu azimle...
Buna da bizim ülke açısından pek katılmıyorum açıkçası, altyapı-a takım geçişini iyi yapabildiğimiz söylenemez; daha iyisini yapabiliriz en azından ama bizim ülkede çocuklarda futbola karşı kendimi o yaşlarda gördüğümdeki hevesi görmüyorum net şekilde. Her yer bina, top oynayabilecekleri bir ortam da yok, bunun da yetenekli oyuncu çıkmasının önüne geçtiğini düşünüyorum. Şu anda futbol kursuna gitmeden futbol oynamak zor bizim ülkede. Eskiden en basit şey futbolken, şimdi öyle değil. Düşün işte TR'de en iyi altyapı topçuları bizde ama kapasiteleri belli. Net söylüyorum 2010'larda izlediğim A2 maçlarında ki topçular daha yetenekliydi. Şimdi kursa gidene futbol öğretiyoruz, gitmeyen yetenekli çocuklarda elinden tutan olmazsa yok oluyor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt