Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz Bakambu izledim. Harika yedek olur bu adam. Gomis'in tecrübesiyle 10 gol bulduğu ligde Bakambu da 10-15 tane sallar.
adam az gol olan yunan liginde gol kralı oldu ayrıca olimpiakos geçen sene uzun yıllar sonra en kötü dönemlerinden birini geçirmişken,ona rağmen her çeşitten goller atmış

Rakipler kimi alırsa alsın farketmez , Fred-Torreira orta sahası çok ayrı bir dominasyon olur yani bana kalirsa uefa kupasi zamanı sonrası gelmiş geçmiş isim olarak da oyun olarak da en dominant orta saha olur.Seri-Lemina-Nzonzi de öyle gözüküyordu ama Seri ve Nzonzi bitik durumda , Lemina da sakatti o orta sahada sadece isim olarak iyiydi.Torreira ve Fredle her rakibi boğarız içeride ve rakip sahada aktif olarak çok fazla oynarız, üstelik anadolu takımları geçişlerde aşırı zorlanır bu ikiliye karşı

He ayrıca Fred-Icardi açıklandığı an arkama yaşlanır sigaramı yakarım ve transfer sezonu bitmiş olur benim için.Gerisi ekstra takviye olur hoş da olur.Orta sahaya gelecek 3.isme pek takılmam yani

adam az gol olan yunan liginde gol kralı oldu ayrıca olimpiakos geçen sene uzun yıllar sonra en kötü dönemlerinden birini geçirmişken,ona rağmen her çeşitten goller atmış
Hem hızlı ve driplingci hem hücum kombinasyonu var hem de golcü. Hepsini ortalama ve üzeri yapan, maliyeti de uçuk olmayan bir profil. Icardi'nin arkasına daha iyisini almaya kalksak dünya para harcamak zorunda kalırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt