Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred gelsin, taraftarlari kizmis dusuk fiyat icin.
Midsjo hemen gidebilir ayrica

G.v.t

Paredes'de ne vereceği belli bir oyuncu sanki biraz soğuduk yoksa daha çok avrupada teklif alan bir oyuncu kendisi.
Parades de vasat , vasat altı oynuyor Psg'nin final oynadığı sezondan sonra hep düşmeye devam etti ve son hali de çok kötü bence hem WC'de hem de juvede rezildi resmen.Ben tamamen yaşının fazla olmaması ve bizde kendini bulmasi açısından istiyordum ama Fred her zaman daha iyi bir profil olmuştur benim için.

Redmond'ı severim kadıköy de 10 kişi fenere saplamalarında büyük faydası olmuştu o hafta az daha biz Adana Demirspor maçında puan kaybetsek puan farkı kafa kafaya gelecekken 87'de Midtsjö attı o hafta fenerde kaybedince bir önceki hafta 3'e düşen puan farkı tekrardan 6'ya çıktı.

73a929a089051a85cf6e1594083f2b2a.jpg

Dogru mu acaba

Burası Beşiktaş, burada imzalar kağıtlara değil, kalplere atılır.

Nathan Redmond: "Benim ve ailem için Beşiktaş'a geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım."

Saiss de ayrılacak daha.

Adamlarda para kalmadi, ona 3 buna 5 verirsen satilabilir 1 tane oyuncu bile alamazsan bu duruma gelmen normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt