Enes Güngör
Kırmızı Üye
- 15 Ocak 2012
- 1.204
- 1.505
- 1.913
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlara niye can suyu olalım renktaş üstelik morutan gibi iyi biriyle.İlk 11 oynayacak işte her maç ne güzel.Birşeyide beğenin yav;(
kulağa güzel geliyor. buna itirazım yok
lakin çok çakma durmuyor mu yav
vodafone park da öyle
ingilizlerden aparmışız gibi
Şampiyon olamayacaklar sonuç olarak.İlk 5 bile zor.Adamlara niye can suyu olalım renktaş üstelik morutan gibi iyi biriyle.
bizim için iyi olmuyor bence.
bu adam referans olabilirdi topçularımız için. iyi oynayacağına inanıyordum ama sakatlıktan kafayı kaldıramadı.
giden adamın iyi oynamasının topçu satmakta az da olsa etkisi olabilir gibi geliyor bana
talihsiz bir durum işte. yapacak bir şey yok.Adam sakatlaniyorsa biz napalim lan motz
bazen dangalak dangalak yorumlar yapiyon
Yok o kadar da değil de öyle yok pahasına bırakılacak bir oyuncu değil diyorum.Berkan'i satan sampiyonlugu satar diyorsun yanisi![]()
En az 3 oyuncu demedi mi? Gidenlere göre de sayı artar. 10 no için fırsat transferleri beklenir.İcardi harici 3 oyuncu nasıl olacak, rascihayı sildik mi?
Parades veya Fred
Rashica
Bakambu
Kerem
Türk futbolunun şebekesi herifler, ezelden beridir bütün köşe başlarinı tutmuşlar her yerde adamları var.Valla şikeciler 9+2 için ısrarcı ise her türlü kabul ettirirler. Bu gibi mevzularda yaptırım gücümüz pek yok maalesef.
Aleyhlerine olsa 360 gün ağlarlar. Lehlerine olunca böbürleniyorlar bu usulsüzlüklerle.Türk futbolunun şebekesi herifler, ezelden beridir bütün köşe başlarinı tutmuşlar her yerde adamları var.
-Türk futbol tarihinde var kayıtlarını ilk ve tek açıklatan bunlar
- lale ortayı şak diye göreve getiren bunlar
- 8+3 devam ettiren bunlar
talihsiz bir durum işte. yapacak bir şey yok.
ama sevinmecek bir şey de yok. onu belirttim
Linkbjk space de yangın var![]()