Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satılan olmasa bile miço morutan cicaldao gönderilmeli tutarsak faydaları olmaz,morutan dahil

En son hiç haber çıkmıyorken 1 gün sonra angelino haberi patlamıştı şimdide bu isim fred olacak gibi.

1689605686287.webp

9+2 ihtimali olsa koşa koşa destek verirdim

bizim 3. isim net değil. öyle çevir çevir oynat olmuyor.

ama kural değişmez.
Fbde 2. İsim dahi net degil ve bu itler agladi serbest kalmasin diye

Onlarin isine yarayacak seye neden eyvallah diyelim mal miyiz

Hocam alt liglerde takim almak 10m tl bile degil, satin alip Galatasaray B olarak isim degistirebiliriz. Yeterki isteyelim

Süper Lig takımlarının bir alt ligde takım sahibi olması yasak değilse yapalım tabi ama işte 1 alt ligde olabilmesi önemli. 2. lig kırmızı grupta falan oynamaları yetmiyor. 1-2 genç yabancı bile ekleyerek Spor Toto'da oynatabilirsek o zaman oyuncular hem gelişir hem de kendilerini daha iyi gösterebilir. Yasak mıdır diye şundan soruyorum tabi. Biz yaparsak en az 4-5 takım daha er ya da geç yapar bunu. O zaman da bir alt ligin yarısı Süper Lig takımlarının yan takımlarına dönüşmüş olabilir. Bu sefer de organik bir lige yükselme yarışı kalmamış gibi olur veya en azından yara almış gibi olur. Diğer ülkeler nasıl çözüyor bu sorunu B takımlarını alt ligde oynatırken bilmiyorum ama işte bizde her şeyin suyu çıkma olayı var maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt