Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutandan bı bok olmaz kusura bakmayın ,bize takım oyuncusu lazım ,maç içinde 2 çalım atacak adam lazım değil halı sahalarda var bolca onlardan

morutan ve yetenekleri çok önemli ama adam rashicanın muadili değil

napcaz sanchezi yav. mertens var zaten o yasta. matada vardi. gerek yok sancheze

Sanchez olur hoşaf gibi, 1 sene için mi düşünüyor, Mertens’le değişmeli oynayacak.

morutan ve yetenekleri çok önemli ama adam rashicanın muadili değil
Aynen ,bizim taraftarin içine bazen cahil.fener taraftarı kaçıyor sıcaklardan olsa gerek ve sacmaliyorlar
Morutan yetenekli ama çok fazla eksikleri var iyi bir lige kiralanmali
Raşid dediğimiz adam en başından beri söylüyorum visca benzeri bir adamdır İsviçre çakısı gibi al 4 5 sene kullan takıma her noktada faydalı olur

bizim için iyi olmuyor bence.
bu adam referans olabilirdi topçularımız için. iyi oynayacağına inanıyordum ama sakatlıktan kafayı kaldıramadı.

giden adamın iyi oynamasının topçu satmakta az da olsa etkisi olabilir gibi geliyor bana
Bizle ne alakasi var? Bizde hic sakatlanmayan adam yeni takiminda sakatlaniyorsa sorun topcuda dir

____________________Muslera_________________________
Boey________Nelsson_____Abdülkerim______Angelino
_______________Torreira_____Fred_____________________
________Zaniolo_____Kamada______Kerem____________
______________________Icardi___________________________

Yabancı sınırından bağımsız olarak çok dengeli ve klas bir kadro olurdu. Fred çift yönlü ve tempolu oyuncu, Kamada tıpkı Mertens gibi çok iyi bir bağlantı oyuncusu ve daha genç. Torreira-Fred-Kamada gibi bir orta sahada Zaniolo sağ kanatta çok daha rahatça oynayabilir. Torreira-Fred ikilisi Angelino'nun sol bekteki ofansif katkısını da arttırır.

Son düzenleme:
İcardi harici transferlerde sürecin uzamasının 2 sebebi var bana göre
1 ciddi unlu ve bonservisi isimler istiyoruz ve ikna süreci
2 isimleri duyuyorsa yali,duyduga in girip fiyat yükseltiyor bizde zorlaniyoruz

Sevilmeyen bir kaynak Alexis için rt atti

Fener, Tahkime daha önce başvurmadık demiş. Başvuru banko vardır, bulup suratlarına çarpılmalıdır. Bulursak konuyu kapatırız

____________________Muslera_________________________
Boey________Nelsson_____Abdülkerim______Angelino
_______________Torreira_____Fred_____________________
________Zaniolo_____Kamada______Kerem____________
______________________Icardi___________________________

Çok dengeli ve klas bir kadro olurdu. Fred çift yönlü ve tempolu oyuncu, Kamada tıpkı Mertens gibi çok iyi bir bağlantı oyuncusu ve daha genç. Torreira-Fred-Kamada gibi bir orta sahada Zaniolo sağ kanatta çok daha rahatça oynayabilir. Torreira-Fred ikilisi Angelino'nun sol bekteki ofansif katkısını da arttırır.

oldukça ideal bir kadro

sadece fred yerine dominguez olabilir kamada bedava olduğu için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt