Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
____________________Muslera_________________________
Boey________Nelsson_____Abdülkerim______Angelino
_______________Torreira_____Fred_____________________
________Zaniolo_____Kamada______Kerem____________
______________________Icardi___________________________

Çok dengeli ve klas bir kadro olurdu. Fred çift yönlü ve tempolu oyuncu, Kamada tıpkı Mertens gibi çok iyi bir bağlantı oyuncusu ve daha genç. Torreira-Fred-Kamada gibi bir orta sahada Zaniolo sağ kanatta çok daha rahatça oynayabilir. Torreira-Fred ikilisi Angelino'nun sol bekteki ofansif katkısını da arttırır.

3. Türk kim hacı muslera mı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkezin bi karakteri olduğu gibi her futbolcunun kendine has bi stili vardır morutan rashicaya göre hücum repertuarı daha geniş bi oyuncu
Dar alan calimi ve orta haric hicbir yonden daha iyi degildir morutan

Morutani begenen ve kalmasini isteyen biri olarak soyluyorum

Bamba-Icardi-Zaniolo
Torreira-Demirbay-Paredes
Angelino-Abdül-Nelsson-Boey

9+2

4-3-3 bam bam bammm

İyi transfer olarak bakılan Tadic'in süre bazında bitik Sanchez'den 6 maç fazlası var geçen yıl. Fransa ligi vs Hollanda ligine zaten girmiyorum. Yaşlar aynı.

Gidip 7.5 verelim biz de demiyorum fakat Alexis Sanchez gereksiz gömülüyor. Geçen yıl da soğuk bakılıyordu anlamsız şekilde. Bitik falan değil.

İyi transfer olarak bakılan Tadic'in süre bazında bitik Sanchez'den 6 maç fazlası var geçen yıl. Fransa ligi vs Hollanda ligine zaten girmiyorum. Yaşlar aynı.

Gidip 7.5 verelim biz de demiyorum fakat Alexis Sanchez gereksiz gömülüyor. Geçen yıl da soğuk bakılıyordu anlamsız şekilde. Bitik falan değil.
Bende bunu demek istiyorum Adam interde de kötü değildi hatta dzekonun önündeydi kadroda.Fransa ligine gitti orda da katkı verdi.sanchez mi tadic deseler adı bizimle geçiyor diye demiyorum 1+1 olmak şartıyla 100 kere sanchez derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt