Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.500
- 11.960
- 773
ohhhhhhh depremm yagmacısı anç boyle rezıl olursunuzn sarılacak camian ble kalmaz kendı camian bıle kapıya koyar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
17 temmuz ve sonrasi dedik,bari iyi takip etseniz.gün gun yazdik,ekran fotolarim var.gerceklesecek insallah
Ghezzal gibi pasor degil, bruma gibi calimci degil, onyekuru gibi ucsun gitsin hizli degil. Şutları da iyi degil. Yani 10m euroluk oyuncu degil. Agustos sonu 4m teklif ederiz, vermezlerse kendileri bilirYapma gözünü seveyim. Şu yapıştı kaldı adamın üstüne yav. Son 11 maçında 7 kez skor katkısı yapmış. İyi değil dediklerinin hepsinde de iyi. Boey'i manyak derecede seviye atlatan en büyük faktörlerden biri de Rashica'ydı geçen yıl.
10 verip hemen alalım demiyorum, belli ki oyuncu bizi istiyor diye bekleyip fiyat düşürmeye çalışacağız. 5-6 hatta 7'ye ben Rashica'dan daha iyi topçu alabileceğimizi de sanmıyorum.
Görüştür saygı duyarım. Daha önce yazdığım fb için geçerli değil. Onlarla yeri geldiğinde dalga da geçilir ironi de yapılır laf da sokulur. Ancak Tjk gerçekten çok seviyesiz bir oluşum. Şampiyon olduklarında falan direkt anlarsın zaten. Geçen sene şampiyon olmuşuz durum iyi hava güzel şampiyonluğu kutlamak varken anç gibi daha önce örneği görülmemiş bir adama cevap hakkı vermek bizi muhatap almasını sağlamak gereksiz oğlu gereksiz.Fb de Bjk de en büyük rakiplerimiz. Muhatap almamak görmezden gelelim demek pek realist bir yaklaşım olmaz
Angel'in ortalarının daha çok değerlendirmek için İcardi'nin arkasına kafacı bi 10 lazım 2.tehdit olarak
sonbaharda ekonomi finish,erken seçim begin
intihar eden edeneÖyle yağma yok beş sene istikrar devam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oyle bir seyin imkani yoksonbaharda ekonomi finish,erken seçim begin
geçmiş olsun..çok büyük hata yaparızhocanın açıklamalara göre ya 8 ya 10 alınacak . ikisi birden yalan oldu.
senin kolpalar tutmuyor hacımsonbaharda ekonomi finish,erken seçim begin
Ben de bir ozel haber vereyim kimmich ile ilgili bir girisimimiz yoktur ve bu sene olmayacaktırkimpembe ile ilgili bir girişimimiz yoktur
ülke gerçeğisenin kolpalar tutmuyor hacım
sonbaharda ekonomi finish,erken seçim begin