- 1 Ocak 2011
- 15.336
- 10.404
- 1.838
Karsinda olsan korkudan aglarsin burda lan cekiyon cocuk.Semih nalbant ne korkacam lan,ben tutmazsa ozur dilerim.duyumcu degilim,bisey degilim.transfer haberi ne zaman cikar diye bakiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karsinda olsan korkudan aglarsin burda lan cekiyon cocuk.Semih nalbant ne korkacam lan,ben tutmazsa ozur dilerim.duyumcu degilim,bisey degilim.transfer haberi ne zaman cikar diye bakiyoruz
Alexis 29 gun daha yaşli diye herhaldeBuna bende dahil fenerin tadic transferini övdük, iyi oyuncu iyi transfer dedik fenerin tadic transferini övenler sanchez'e burun kıvırıyor.
Bana sebebini söyler misiniz? Ne düşündünüz
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katilmayanlar katilsin. Sonra aglamasin izleyemedim diye
Kırmızı kar yağarsa belki.sonbaharda ekonomi finish,erken seçim begin
Fener zaten o bölgeye transfer yapmıştı Tadic'e ihtiyaçları yoktu, Polonyali oyuncuyu aldılar.Birincisi biz fener değiliz. Adamların o bölgede kilit açan bir adama ihtiyaçları vardı aldılar. Ben övmedim transferi böyle gelişigüzel kurulan kadrolar büyük sorunlara da yol açabilir.
İkincisi biz Alexis nerde oynatacaz. Mertens'in yedeği mi olacak? Mertens'in yedeği olacaksa o tempoyu sağlayabilecek mi?
Üçüncüsü ekonomik nerden baksan 2.5 /3 alacak 35 yaşındaki adama değer mi?
Bu orta sahayla neredeyse imkansız olur bu. Yedek icin de çok maaş ödememek lazımIcardi ile beraber de oynayabilir 2. Santrafor olarak.
Alexis'in faydalı olacağından emin degilim ama Okan Hoca faydalı olacagini düşünüyorsa alınması o kadarda mantıksız olmaz. Kadroda satis potansiyeli olan Boey, Nelsson, Torreira, Zaniolo, Kerem ve Baris var zaten.Aynı mevkide oynayacak Mertens’e 4 ver. Hadi diyelim Alexis’e de 4 ver. Sene sonunda elinden ikisi de gidecek büyük ihtimalle. Olan o 8 milyona olacak.
Yönetime kim gelirse gelsin akıllanmıyoruz bir türlü. Eninde sonunda yönetimler popülizme yenik düşüyor. İsmi geçen oyuncular Fred (30) Alexis (34) Bakambu(32).
Yahu senin elinde Mertens(35) olivieira(31) İcardi(30) var. Bari ikamelerini genç yap da satış potansiyeli falan olsun
Futboldan anlamaz o,enerji astrologu gibi bisey
Hocam bak ne güzel yazmışsın satış potansiyeli olan oyuncuları. Hepsi genç. Yazık değil mi Galatasaray’ın 8 milyonuna aynı mevkide oynayacak 35 yaşında ki iki futbolcuya vermeye.Alexis'in faydalı olacağından emin degilim ama Okan Hoca faydalı olacagini düşünüyorsa alınması o kadarda mantıksız olmaz. Kadroda satis potansiyeli olan Boey, Nelsson, Torreira, Zaniolo, Kerem ve Baris var zaten.
Futboldan anlamaz o,enerji astrologu gibi bisey