Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın defansa yardım etmekten başka önemli özelliği yok, çalım atamıyor hızlı değil şutları çok iyi değil, çok iyi orta pas yapamıyor
Sana tek bi soru sorucam

Rashica yerine Yunus veya Morutan oynasa o seriyi yapabilir miydik? Hatta artırıyorum şampiyon olabilir miydik?

Adamın defansa yardım etmekten başka önemli özelliği yok, çalım atamıyor hızlı değil şutları çok iyi değil, çok iyi orta pas yapamıyor
Mertensle Rashicayı abartılı eleştiriyorsun renktaş

rashica herseyde biraz olan ve oyuncularin performansini artiran biri. Bu kadar allround kanat bulmak kolay degil, iki kanat ve forvet arkasi oynayabiliyor

^Bunu ne yunus ne morutan yapar

Sana tek bi soru sorucam

Rashica yerine Yunus veya Morutan oynasa o seriyi yapabilir miydik? Hatta artırıyorum şampiyon olabilir miydik?
Olamazdik o seri de gelmezdi fakat bu sene yine aynisini rachica ile yapacagimiz da garanti degil hatta yapamayiz.
Ben de sorayim rachicadan daha cok katki verecek kanat dunyada kac tane vardir. Bulunmaz hint kumasi mi bu?

Mertensle Rashicaya abartılı eleştiriyorsun renktaş

rashica herseyde biraz olan ve oyuncularin performansini artiran biri. Bu kadar allround kanat bulmak kolay degil, iki kanat ve forvet arkasi oynayabiliyor

^Bunu ne yunus ne morutan yapar

Aldiklari paralar ve bonsrrvislere gore daha fazla sey bekliyorum. Icardi muazzamdi gecen sene 5 alsa kimse sesini cikarmazdi.
Mertens 4 aldi yarisi kadar oynadi
Rachica bonservis olarak maksimum 6m fazlasini verirsek burada ilk puan kaybinda herkes laf edecek.

Daha önce de ifade ettiğim gibi var bir Alexis Sanchez ısrarı, söylenen maliyetlerde zor ancak geçen senden içimizde ukte kalmış bu belli, nasıl sonuçlanacak beraber görelim.

2025 Ocak ayından sonra fener uçuşa geçecek demiş ondan öncesi boş diyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Desin.7 sene ust uste fb şampiyon olacak diyen tarotcu meral güvende var.ki bu meral guven gelecek sene hem basaksehir hem fb şampiyon olacak demiş.3 ay icinde,sürekli karar degistirmis kadın.ronaldo fbye gelecek,arda güler barcelonaya gidecek,sergen yalcin fb hocası olacak demiş mesela.gecen sene okan buruk gider yabanci hoca gelir demişti.bunlar soyledigi 1-2 sey tutunca gaza gelip ufuren şarlatanlar.nuray sayarıdan farkları yok.o da 2012,2013,2014 sampiyonlarini bildi ve dolandirici

Son düzenleme:
Rashica ile ilgili fernebahcenin ilgisi oldugunu söylüyorlar.

Nevzat da rashica için işler olumsuza döndü demiş?

İstenen rakamlar 10m euro diyorlar...

Nedir bu mevzular?

Hocam bak ne güzel yazmışsın satış potansiyeli olan oyuncuları. Hepsi genç. Yazık değil mi Galatasaray’ın 8 milyonuna aynı mevkide oynayacak 35 yaşında ki iki futbolcuya vermeye.

Al bonservisle genç adam maaşını düşük tut.
Bende sizin gibi düşünüyorum ama belki su anda o yetenekte genc bir oyuncu bulamadılar veya buldukları icin istenilen bonservis ücretleri çok yüksek.

Daha önce de ifade ettiğim gibi var bir Alexis Sanchez ısrarı, söylenen maliyetlerde zor ancak geçen senden içimizde ukte kalmış bu belli, nasıl sonuçlanacak beraber görelim.

9+2 kesin mi?Hiç haber çıkmadı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende sizin gibi düşünüyorum ama belki su anda o yetenekte genc bir oyuncu bulamadılar veya buldukları icin istenilen bonservis ücretleri çok yüksek.
Ben inanmıyorum. Scoutingi iyi yapan takımlar her türlü kendi bütçesine göre oyuncu bulabilir.

Galatasaray aynı mevkide ki 35 yaşında 2 oyuncuya 4 er milyon veremez.Vermemeli.

Görüştür saygı duyarım. Daha önce yazdığım fb için geçerli değil. Onlarla yeri geldiğinde dalga da geçilir ironi de yapılır laf da sokulur. Ancak Tjk gerçekten çok seviyesiz bir oluşum. Şampiyon olduklarında falan direkt anlarsın zaten. Geçen sene şampiyon olmuşuz durum iyi hava güzel şampiyonluğu kutlamak varken anç gibi daha önce örneği görülmemiş bir adama cevap hakkı vermek bizi muhatap almasını sağlamak gereksiz oğlu gereksiz.

Fb seviyesiz değil mi? Balık hafızalı değiliz çok şükür. Geçtiğimiz sezon çirkeflikte tavan yapan bir kulüpten bahsediyoruz. Millet bir ara dalga geçiyordu “aaa fb bugün açıklama yapmadı” diye.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt