Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence icardi bu sene yalan olur. Wanda olumsuz bi açıklama yapmış. Icardi duygusal adam, kafayı topa veremez kötü bi sonuç çıkması halinde

İlk turda şansımıza kötürüm takımlar geldi elenmek için baya bir çaba harcamamız gerekiyor ama sonraki turda Rakow falan gelebiliyo bildiğim kadarıyla sıkıntı çıkarabilirler.

Sörloth ve taliscasız nöbet geçmiyor araya yine muhabbet atmışınız

ikardi bugünden yarına gelmeyebilir de imza meselesi neden uzuyor. imzayı atsaydı en azından tapusunu almış olurduk.

Bu iş netleşmeden imza atmak bizim adımıza mantıklı ve hayırlı değil. Kendini veremez eğer kötü bir durum oluşursa ki umarım ki yoktur.

Valla kıvıracak bir şey yok, transfer dinamik isterseniz ıslak imza gelmeden son noktaya bile gelse girmeyeyim sorun yok ama geçen seneki Mertens - Torreira transfer sürecini az çok bilen beni anlar bu noktada, böyle kalabalık bir liste ile taarruz Galatasaray tarihinde var mı bilmiyorum, İcardi'de de kıvırdık zaten ben gece yazdım ertesi gün basın ve herkes yazdı. Halil Dervişoğlu transferini daha geçen yaşadık olanlar ortada, ha keza Tadic Bjk ha aldı ha alıyor olan belli. Şu dakika Sanchez inse Bakambu rafa kalksa şaşırır mısın bunu kendine sor bence.
Reis herşeyi haber verme benden tavsiye, yoksa 2-3 güne bezdirirler seni. Herşey bittiği anda transfer haberini ver sadece

Hem icardi’ye alternatif olacak hem de icardi ile birlikte oynayacak forvet diye bahsetti erden timur ve okan hoca

Bu is 4-4-2’ye dogru gidiyor acikcasi

Icardi-Halil
Icardi-Baris
Icardi-Bakambu
Icardi-Sanchez
Icardi-Mertens

Icardi’nin yoklugunda farkli kombinasyonlar da mümkün tabi

Bu arada PSG icardiyi bonservissiz sal kardeşim. Maaşına acımam da kafası karışma noktasında olan adama verilecek bonservis bir miktar endişeye sevk eder.
Bizim oyuncu olduktan sonra da maaşı helal-hoş olsun.

Fenerli pustlar göbek atıyorlar tabi şaşırmamak lazım Ali Yiğit için bile neler demişlerdi işte bu yüzden lanet tepelerinden hiç eksik olmuyor
Şimdi aldıkları oyuncuların bacağı kırılsa kim ne diyebilir? İnsan şerefsiz ise yapacak birşey yok ne yazık ki...

2F1JXKf.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt