Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doktorun test sonuçlarına bakıp yeni bir test istemesi pozitif bir durum degildir ama yüzde 100 negatif olduğu anlamınada gelmez. Gecen ay esimde ayni durumdaydı, 1 haftamız endişe icinde gecti ama çok şükür ikinci test temiz cikti.
Gelmişler geçmişler olsun renktaş

Son düzenleme:
ali koç tehlilenin ta kendisi beeee

yürü beeee koç

sslan parçası nasılda keriz silkeliyor 😂😂😂😂😂😂😂😂

bu nasıl bir gaza geliş yine

Sadece futbol için logo tescillemek he

Haha

Hahahaha

Adilere bak çocuk kandırıyorlar. Bunların logo falan değiştiği yok basbayağı korsan yıldızları eklemişler logo değiştik diye yutturmaya çalışıyorlar.

ıyı bır orta saha alırsak bizi kimse tutamaz.fred veya saglıklı bi renato sanchez gıbı bir orta saha çok istiyorum şahsen,rakip kaleyi abluka altına alan oyunu rakıp sahada oynayan bir Galatasaray illa gol atar..

icardi ile anlaştıkmı anlaştık

imzalar atıldımı atıldı

zaten herkes icardiyi ağustosun sonunda beklemiyormuydu

aslan parçası gelir gollerini atar rahat olun
herkes profesyonel dünyanın beklenmedik bariyerlerine kanalize olmuş durumda , Melikşah bile sindiremedi , taze duyum şart

edit= umulmadık bariyerler

yağız denen içten pazarlıklı tasmalı köpeğe mala anlatır gibi 59 öncesi şampiyonlukların hangi sebeplerden dolayı geçerli olmayacağını anlatıyorlar.

karşısında haşhaşiler gibi beyni uyuşturulmuş fb taraftarı olmayınca süt dökmüş kediye döndü.

kendiside tamamen gs kompleksi yüzünden bu yıldız mevzularının kurcalandığını biliyor ama çekememezlik duygusu adamların şirazesini kaydırmış.

Saçmalamışsın icardi evet eşini çok seviyor Allah muhafaza kötü bir durumda haliyle moralide bozulur ama icardi yatış yapacak biri değil.O karakterde olsa 750 bin için kendimi sıkmam yatarım derdi.Adam okanın oğlu okan hocayı omuzuna almış adam.Karakteri sağlam biri gelecek ve Galatasaray için elinden geleni yapacaktır. Şimdi icardi bitti diye içten içe sevinen şeref yoksunlarina kapakları takscaktir
Sen sacmalimissin ben yatiss gecer demedim esinden dolayi morali bozulursa performansi duserse elestirilecek dedim ikisi cok farkli seyler

Ayrica insanin esi kotu bir durumdaysa yemisim topunu kariyerini kimse cikip full konsantre oynayamaz saglik problemi hic bir seye benzemez

Markayı tescilledik hadi kullanalım diye olay mı olur yav. İyi daha oldu olacak maridin logoyu biri tescillesin ülke içinde marka tescili yok diye kafasına göre de kullansın

yağız denen içten pazarlıklı tasmalı köpeğe mala anlatır gibi 59 öncesi şampiyonlukların hangi sebeplerden dolayı geçerli olmayacağını anlatıyorlar.

karşısında haşhaşiler gibi beyni uyuşturulmuş fb taraftarı olmayınca süt dökmüş kediye döndü.

kendiside tamamen gs kompleksi yüzünden bu yıldız mevzularının kurcalandığını biliyor ama çekememezlik duygusu adamların şirazesini kaydırmış.
O çakal zaten ağır fanatik ama ben tarafsız olmak zorundayım diyor:D 2 yüzlü herif.O medyanın sahibide holiganın teki 1 tane gsli takip etmemeli.

Space yayınını dinlemiyorum ama Erinç ve kerem yagizi savunmaya gelmedi mi ? Tansel de kankasi o da gelmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt