Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes profesyonel dünyanın beklenmedik bariyerlerine kanalize olmuş durumda , Melikşah bile sindiremedi , taze duyum şart

ya kadın ölmedi ya

icardiciğim gelir gollerine devam eder

bu adam ayrılırken arjantine uçup gelip bir şişe viski içip 15 dakika uyuyarak jetlah li kadiköyde fbye çaktı

bu adam sahaya filan çıktımı sexinide sevgisinide aşkınıda sahada yaşıyor

herkes rahat olsun

efsanelerin hikayelerine uygun ilerliyor herşey müthiş bir hikaye yazıyor hayat

birgün gs efsanesi icardinin belgeseli çekildiğinde ''2. sezona girişi wanda hastalandı ama o yinede sahada gollerini atıyordu'' olacak

Kıvırıyor. Fener 2,5 cm altında ve sadece futbol için logo tescillemiş. Tescilli şeyi kullanabilirmiş. Kerem ile Erinç’i de tehdit etti. Siz diğer camiaları eleştirince sizi kovmadık dedi resmen. Erinç’in kendi bileceği iş de Kerem çalışmaya devam ederse üyelikten atılmalı.
peki bir allahın kuluda koçun fonladıgı biri oldugunu söylemedimi yada gs düşmanlıgı yapıp medyayı kışkırtmasından
yayından denk getiripte neler soruyorlar merak ediyorm

Kıvırıyor. Fener 2,5 cm altında ve sadece futbol için logo tescillemiş. Tescilli şeyi kullanabilirmiş. Kerem ile Erinç’i de tehdit etti. Siz diğer camiaları eleştirince sizi kovmadık dedi resmen. Erinç’in kendi bileceği iş de Kerem çalışmaya devam ederse üyelikten atılmalı.

Nerede diyor bunları

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Wanda'nın yazdıklarında bir kötü bir iyimser taraf var. Genelde yazdığı şey çevrilmiş zaten ama benim şahsen İngilizce çevirisinin satır aralarından anladığım belli ki o ilk etapta kötü çıkan değerler üzerinden ciddi bir şey olabileceğine dair endişeler hala var. Çünkü o muhabirin söylediklerinden bahsederken "benim bile elimde olmayan bir teşhis çocuklarımda olmuş oldu. halbuki tıpta her şey kesin değil ve daha ilk testlerim üzerinden 24 saat bile geçmemişti" demiş. buradan radyocunun söylediği rahatsızlığın henüz ihtimal dahilindeki şüphelerden olduğu anlaşılıyor, "tıpta her şey kesin değil" demesi bunu düşündürüyor. Üstelik şimdi birkaç gün geçmesine (ve belki bazı yeni sonuçlar eline ulaşmasına) rağmen hala "tamamen yanlış ve uydurma teşhis" gibi bir şey de dememiş. Radyocu tamamen olmayacak bir hastalık sallamış olsa "tıbba aykırı teşhis sallamış" diye daha yüksek perdeden karşılık verirdi. Tabi bu söylediklerim ille o şüpheler doğru çıkacak anlamına gelmez. O açıdan iyimser düşündüren cümle de "kendi korkularımı ve anksiyetimi elde doğru sonuçlar olana kadar çocuklarımdan gizlemek istedim" demesi. Demek ki o ciddi rahatsızlık ihtimalleri en azından "kendi korku ve anksiyetelerim" olarak adlandırılabilecek seviyedeymiş. Tıbba göre oldukça düşük ihtimal bile olabilir yani o şüpheler ama emin olmak için detaylı kontrol edilmesi gerekiyordur. O muhabir de bazı test sonuçlarına ulaşıp bulduğu bir doktora falan sormuştur ne olabilir bu sonuçlar diye; doktor da saymıştır "enfeksiyon olabilir, şu olabilir, bu olabilir, en kötüsü lösemi olabilir" falan diye, o da "ciddi rahatsızlığı ilk duyuran ben olabilirim" diye en sansasyonel olanını ön plana çıkararak yazmıştır. Umuyorum kalan test sonuçları olumlu çıkar ve o şüpheler ortadan kalkar.

fbnin imaji ali koc doneminde iyice zedelendi

aziz doneminde pis olsa da biraz agirliklari vardi

dusunsenize biz yillardir sampiyon olamiyoruz, logomuza ekstra yildiz ekliyoruz

utançtan transseksüel olurduk

ben kanser hastasıyken bile forum takip ettiydim,burdakilerin Allah muhafaza yakınına bişey olsa kafayı yerler herhalde

Allaha şükür wandanın son testleri iyiymiş

tamamda sergenciğim sende haklı çıkmak için insanların sinir uçlarıyla oynama kuzum
çok uzatıyorsun bazen
yorumunu at çekil kenara
herkes pozitif düşünmek zorunda değil

her takım kafasında göre tescil ediyorsa biz de tescil edelim 7-8 yıldızlı oh ne güzel

peki bir allahın kuluda koçun fonladıgı biri oldugunu söylemedimi yada gs düşmanlıgı yapıp medyayı kışkırtmasından
yayından denk getiripte neler soruyorlar merak ediyorm
Dediler, hemen Erinç yukarı gel, sen söyle. Koç’un bizi fonladığını ispat edin falan diye bağırarak üste çıktı. Sıkıştığında bağırıyor

Twitter Ses Odası'nda Yasaklı kaynağı araya almış bizim renktaşlar :D 1 dediği 1 dediğini tutmuyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt