Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yağız denen içten pazarlıklı tasmalı köpeğe mala anlatır gibi 59 öncesi şampiyonlukların hangi sebeplerden dolayı geçerli olmayacağını anlatıyorlar.

karşısında haşhaşiler gibi beyni uyuşturulmuş fb taraftarı olmayınca süt dökmüş kediye döndü.

kendiside tamamen gs kompleksi yüzünden bu yıldız mevzularının kurcalandığını biliyor ama çekememezlik duygusu adamların şirazesini kaydırmış.
zaten bunun için uzman olmaya tarihçi olmaya bile gerek yok, 3 şehrin takımları arasında düzenlenen ligtir milli küme, ısrarla şampluğumuz var demek biraz da '' yalan da olsa olsun kabul edelim işte bıktık mutsuzluktan biraz avunalım'' demek gibime geliyor

fatih altaylı'nın özbek'le limoni olduğunu biliyorum fakat yönetimde bu tarz lafı gediğine koyacak "yırtık" isimler şart.

ne yazık ki rakip olduğumuz camianın içerisinde bulunanların çoğu aptal ve fesat insanlardan oluşuyor.

ülkedeki en parlak beyinlerin yetiştiği cemiyetteki kişiler, salaklarla polemiğe girmek istemeyebilir fakat türkiyede işler böyle yürümüyor.

çok bağıranın haklı olduğu sanılan bir ülkede, bu aptalları mantık çerçevesinde yerin dibine sokacak bir çok gs liseli olduğunu düşünüyorum.

gs cemiyeti elit takılmaya devam edip, bu kompleksli kişilerin algı çalışmalarının devamına müsade ederse eninde sonunda bu ülkede karşılığını alacaklardır.

2.5 cm çapmışta şu da, bu da, aptal yerine koymaya çalışıyorlar insanları. Yuvarlağın içine koysunlar istedikleri kadar yıldız. Hem logo dışına yıldız koyacak, koyması gereken yasal 3 taneyi keyfi kullanmıyorum diyecek, hem de aslında bu o yıldız değil çapı küçük diyecek.

Hadisinler oradan.

Wanda'nın yazdıklarında bir kötü bir iyimser taraf var. Genelde yazdığı şey çevrilmiş zaten ama benim şahsen İngilizce çevirisinin satır aralarından anladığım belli ki o ilk etapta kötü çıkan değerler üzerinden ciddi bir şey olabileceğine dair endişeler hala var. Çünkü o muhabirin söylediklerinden bahsederken "benim bile elimde olmayan bir teşhis çocuklarımda olmuş oldu. halbuki tıpta her şey kesin değil ve daha ilk testlerim üzerinden 24 saat bile geçmemişti" demiş. buradan radyocunun söylediği rahatsızlığın henüz ihtimal dahilindeki şüphelerden olduğu anlaşılıyor, "tıpta her şey kesin değil" demesi bunu düşündürüyor. Üstelik şimdi birkaç gün geçmesine (ve belki bazı yeni sonuçlar eline ulaşmasına) rağmen hala "tamamen yanlış ve uydurma teşhis" gibi bir şey de dememiş. Radyocu tamamen olmayacak bir hastalık sallamış olsa "tıbba aykırı teşhis sallamış" diye daha yüksek perdeden karşılık verirdi. Tabi bu söylediklerim ille o şüpheler doğru çıkacak anlamına gelmez. O açıdan iyimser düşündüren cümle de "kendi korkularımı ve anksiyetimi elde doğru sonuçlar olana kadar çocuklarımdan gizlemek istedim" demesi. Demek ki o ciddi rahatsızlık ihtimalleri en azından "kendi korku ve anksiyetelerim" olarak adlandırılabilecek seviyedeymiş. Tıbba göre oldukça düşük ihtimal bile olabilir yani o şüpheler ama emin olmak için detaylı kontrol edilmesi gerekiyordur. O muhabir de bazı test sonuçlarına ulaşıp bulduğu bir doktora falan sormuştur ne olabilir bu sonuçlar diye; doktor da saymıştır "enfeksiyon, şu olabilir, bu olabilir, en kötüsü lösemi olabilir" falan diye, o da "ciddi rahatsızlığı ilk duyuran ben olabilirim" diye en sansasyonel olanını ön plana çıkararak yazmıştır. Umuyorum kalan test sonuçları olumlu çıkar ve o şüpheler ortadan kalkar.
Gazeteci google'ladıysa verdiği sonuç normal yav.
Ben araştırmasına kanser çıkaran bir .ok çukuru.
Başım dönüyor omurilik
karnım ağrıyor x,y,z.

Fb tehdit etmiş Yasaklı kişiyi :D Kendi de istemiyomuş onaylanmayan 5 yıldızı logolara koymayı :D Buna kendi bile inanmadı :D Logoyu 5 yıldızlı 1 şekilde koyacaksınız demişler baskı yapmışlar :D

Başım dönüyor omurilik
karnım ağrıyor x,y,z.
Ya o googledan ne aratsam kötü hastalığa bağlanıyor hele çocuk için arattığımda karnıma ağrılar giriyor bıraktım googledan hastalık teşhisi koyamaya.

Örnek vereyim kanda bir değer düşük çıkıyor "L" Yazıyor aratıyorum neden düşük çıkar diye, aboooo kanserim ya kesin karar verildi. Doktora gidiyorum bakıyor birşeyin yok diyor soruyorum hocam bu düşük çikmiş sebebi ne tek başına birşey ifade etmez diyor. İşte böyle bir bok çukuru Google aramasını bilmeyene.

Başım dönüyor omurilik
karnım ağrıyor x,y,z.

Google'a sormamıştır herhalde ya, bir doktora sormuştur diye düşündüm ben eğer 12 yaşındaki çocuktan daha profesyonel bir çalışansa ama doktor da sonuçta birkaç olasılık saymıştır dediğim gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt