Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.497
- 48.004
- 4.933
Kendi kendine istekte mi bulunuyormuşFb adminine bak Fb istemiş 5 yıldızlı koymasını![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi kendine istekte mi bulunuyormuşFb adminine bak Fb istemiş 5 yıldızlı koymasını![]()
Sözde pazartesi gelecekti şuan nezaman geleceği belli değil. Wanda iyi olsun da icardiye geç kavuşsak da olur.Nolmuski icardiye
Arkadan zaten Fenerli yöneticilerle konuşuyor onların laflarını söylüyor namussuzFb tehdit etmiş Yasaklı kişiyiKendi de istemiyomuş onaylanmayan 5 yıldızı logolara koymayı
Buna kendi bile inanmadı
Logoyu 5 yıldızlı 1 şekilde koyacaksınız demişler baskı yapmışlar
![]()
Müthiş konuşuyor şu an muhtemelen yanıt veremeyecek.Serdar Kelleci çok güzel konuştu.Tff'nin değerlendirmesi bile hata dedi.2 defa red yemiş 1 karar var diyo.1 tanesi resmi olarak reddedilmiş..
Son 8 saat özet please
Su almanca ceviride son testler iyi cikti demis ya,ben ordan olumlu bir nem kaptim.her an romantizme donebilir is,bilhassa carsamba.wandanin haritasına bile bakicam ama bu 3 gün çok paylaşım yapacaklar,oglende yazdim.yengeci sevmem ama bu yeniay iyi gelecek onlara insallah2 gün sonra çıplak yemek yesinler de yaptığımız kuruntuyla kalalım ya.
Az daha üstüne gitseler ağlayacakKendi kendine istekte mi bulunuyormuş
EvhamSon 8 saat özet please
Öylede hepsi birlik olmuşken bizim taraftarında birlik olması şart.Millet birbirine girecek bu sebepten.Zaten ülkede 500 tane sorun var birileri bu sebepten yaralanır ölürse sorumluluğu bunlar olur.şu space mpace ne boş işler bunlar ya
tc deliler ve boş insanların ülkesi resmen
kelleci gsli mi?Serdar Kelleci şu an had bildiriyor.
Genelde bizim spaces odalarında konuşmalar yapıyor muhtemelen Galatasaray'lıdır ama şu an tarafsız bir şekilde belgelerle konuşuyor.kelleci gsli mi?
Öylede hepsi birlik olmuşken bizim taraftarında birlik olması şart.Millet birbirine girecek bu sebepten.Zaten ülkede 500 tane sorun var birileri bu sebepten yaralanır ölürse sorumluluğu bunlar olur.
forumda pek sevilmiyor nedenseGenelde bizim spaces odalarında konuşmalar yapıyor muhtemelen Galatasaray'lıdır ama şu an tarafsız bir şekilde belgelerle konuşuyor.