Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ara duyumcular şöyle yapıyor:

İlk tweet: 🔥🔥🔥 Brezilyalı 10 numara ile işler kızıştı, bu transferde her an gelişme olabilir 🔥🔥🔥

İkinci tweet: Ama kolay bir transfer değil, kulübü 96 milyon euro istiyor. Bakalım.

Duruma göre iki tweetten birini rt ediyorlar konu kapanıyor.
bunun dolandırıcılıkta bir adı vardı ama unuttum. spanish prisoner degil de baska bisey.

Fenerliler kudurdu şuan.2011de şike yaptık gücünüz varsa alın kupanızı.Şimdide istediğimizi yaparız 5 yıldızlı sahaya çıkacağız paylaşıma başlamışlar.Ahlak ve dürüstlükten bahsedenlere bak sen:D ama iyi oldu böyle açık açık itiraf etmeleri.
1689625294272.webp

Feneri daha iyi tanımlayan bir söz görmedim şimdiye kadar.Terör örgütü gibi bişey bunlar

bu ispanyollar ne sporcu yetiştiriyor beee

romalıların güzel bir atasözü var 2000 sene sonra bile geçerli

vandal kanı iç at gibi koşarsın diye

bu ispanyolların vandal atalarının genetiği çok güçlü devam ediyor
İspanyolların 2.ci Ligi'nde 22 takım var segunda liglerinde 18 takımdan 10larca grup var , fabrika gibi yetistiriyorlar bu şekilde, bizdede çeyrek sezonluk performans gösterene 10 milyon avro çekiyorlar

koskoca kulüpte erden timurdan başka adam yok mu herşeyi ona yaptırıyoruz adam en sonunda lanet olsun diyecek gidecek.Yap açıklamayı kafalarına göre iş yapan şu şu şu yayınları takip etmeyin galatasaraylılar diye duyuru yapın en azından.aa ya trt deki adamlara da dahil.

Fenerlilerin spaces odası az sonra açılır sonrasında şenlik olur kendi içlerinde birbirlerine girecekler.

Yahu Fener gerçekten de kendi logosunun üstüne 5 tane yıldız koyabilir. Bunu tescil de edebilir. Sonuçta logolara yıldız koymak yasak değil. Birçok takımın logosunun kendi içinde yıldız var.

Bu konuda TFF'nin yapması gereken 2 şey var:

1. Maddi açıdan; sonuçta şampiyonluk sayıları 1959'dan beri belli. Yayın gelirleri dağıtımında şampiyonluk sayıları dikkate alınacakken Fener'in uydurduğu sayıları dikkate almayacaksın. Resmi sayıyı dikkate alacaksın. Ondan sonra istedikleri kadar benim 3 yıldızım var 5 yıldızım var diye konuşsunlar fark etmez. Beni de çok ilgilendirmez. Zaten bu işin asıl sebebi para.

2. Yıldız olarak; o şampiyonluk yıldızlarının bir prestiji var. Birilerinin logosundaki yıldızları o yıldızlarmış gibi gösterememesi için, o şampiyonluk yıldızlarını LOGONUN ÜZERİNDE AYRICA DURACAK ŞEKİLDE belli standartlarda kullanma ZORUNLULUĞU getirir. FB kendi logosuna 5 yıldız koyarsa, üstüne ayrıca o şampiyonluk yıldızlarını TFF'nin standartlarında koyması gerekir. Koymadığı her seferinde artan cezalar uygulanır. Parayla başlar, puan silmeyle devam eder, küme düşürmeye kadar yolu var. Herkes de o zaman da logodaki yıldızları ayrı, şampiyonluk yıldızlarını ayrı görür.

Olması gereken bu. Yoksa logosunda yıldız olması bizi ilgilendirmez. Koysunlar. Anca ezikçe bir davranış olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt