Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi geceler arkadaşlar, nasılsınız![]()
İyi geceler arkadaşlar, nasılsınız![]()
wanda hanımın cırcırı son buldu mu00:08 itibariyle işlerin rengi değişti.
Şunu tekrar tekrar ifade ediyorum bu Allah'ın cezası dönem çok değişken bir dönem hele ki bu yönetim ve Erden Timur faktörü ile bambaşka, yeri geliyor sabah akşamı tutmuyor.
Gelelim konuya an itibariyle Alexis Sanchez ile 2.7 milyon euro yıllık 1+1 sözleşme süresinde anlaşıldı, Okan Hoca karar verecek şuan itibariyle üç isim ile prensip anlaşmasına vardık.
Bakambu da şartları yazmıştım, Alexis Sanchez için durum bu, diğer isim ise Weghorts, top hocamızda, bilginize...
Önce hocaya Sorup sonra anlasilsaydi hem yönetimin, hem hocanin hem de oyuncunun vakitleri kaybolmazdi Melikdaş00:08 itibariyle işlerin rengi değişti.
Şunu tekrar tekrar ifade ediyorum bu Allah'ın cezası dönem çok değişken bir dönem hele ki bu yönetim ve Erden Timur faktörü ile bambaşka, yeri geliyor sabah akşamı tutmuyor.
Gelelim konuya an itibariyle Alexis Sanchez ile 2.7 milyon euro yıllık 1+1 sözleşme süresinde anlaşıldı, Okan Hoca karar verecek şuan itibariyle üç isim ile prensip anlaşmasına vardık.
Bakambu da şartları yazmıştım, Alexis Sanchez için durum bu, diğer isim ise Weghorts, top hocamızda, bilginize...
Oluru olmazı, ne kadara oluru itibariyle son haline getirmek istediler anladığım kadarıyla, bilmiyorum en son net gelen bilgi bu ikinci forvet konusu ile ilgili.Önce hocaya Sorup sonra anlasilsaydi hem yönetimin, hem hocanin hem de oyuncunun vakitleri kaybolmazdi Melikdaş
sene 1997 12 yaşındayım
yazın dedemin erdekde ki yazlığında kalıyorum dedem ve anneannemle birlikte
anneannem karpuz kesmiş
dedemle gsnin maçını izliyoruz balkonda
sanırım tsyd kupasıydı ya fbyi yada bjkyi yeniyorduk galiba fb maçıydı
zeytinlikden püfür püfür rüzgar esiyordu
golden sonra dedemle çak yapıyoruz dedem ki sırf ben varken maç izlerdi
aşağıda arkadaşlarım sesleniyor okan gel maç yapalım
dedeme bakıyorum izin versin diye
izni verdiği gibi aşağıya koşup sokakda top oynadık
sonra yukarı çıktığımda kupayı kaldırıyorduk oturdum tv başına gece uyuyana kadar maç sonu söyleşilerini dinlemiştim
normal bir çocukluk anısıydı
ama ne özledimmmm beeeeee
keşke yine o yıllara ışınlansam![]()