- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Benim duyumcum @Kolpa Kemal Kürek
şahlar sultanlar sizin olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim duyumcum @Kolpa Kemal Kürekşahlar sultanlar sizin olsun
Angeliñoya 10+3 anlaştık dedin, çok çok daha ucuza geldi. Sanchez de gelirse 3m üstüne gelir 2.7 değil söyleyimNevzat okuyup niye Sanchez diyim kaç gündür anlam veremediğim şekilde Sanchez'e ilgi var yazıyorum, geçmişe dönüp bakabilirsin, alternatif çok bu şekilde görüşme ve prensip anlaşmaları var, kimya deneyi değil ki bu kanıtlayayım. Hadi Nevzat okudum diyelim sözleşmeye yıllık ücret detayı vahiy mi geldi Allah için ya.
Bu 3'lüden 2'si olabilir mi? Barış Alper kanatta da oynayabiliyor. Yunus satılır belki. Sanki Alex, Bakambu bile yapılabilir.00:08 itibariyle işlerin rengi değişti.
Şunu tekrar tekrar ifade ediyorum bu Allah'ın cezası dönem çok değişken bir dönem hele ki bu yönetim ve Erden Timur faktörü ile bambaşka, yeri geliyor sabah akşamı tutmuyor.
Gelelim konuya an itibariyle Alexis Sanchez ile 2.7 milyon euro yıllık 1+1 sözleşme süresinde anlaşıldı, Okan Hoca karar verecek şuan itibariyle üç isim ile prensip anlaşmasına vardık.
Bakambu da şartları yazmıştım, Alexis Sanchez için durum bu, diğer isim ise Weghorts, top hocamızda, bilginize...
allah korusun diyelim bir aksilik oldu icardi olmadı. birinci santrafor icin b planı var mı?Nevzat okuyup niye Sanchez diyim kaç gündür anlam veremediğim şekilde Sanchez'e ilgi var yazıyorum, geçmişe dönüp bakabilirsin, alternatif çok bu şekilde görüşme ve prensip anlaşmaları var, kimya deneyi değil ki bu kanıtlayayım. Hadi Nevzat okudum diyelim sözleşmeye yıllık ücret detayı vahiy mi geldi Allah için ya.
burdaki eleştirileri kafana takma renktaş.Bazıları çekemediği için bazılarınında olumlu haberlere tahammülü olmadığı için eleştiriyorlar seni.Yılların @Levent Akgün ü bile duyum verdi olmadı kimseden gık çıkmadı mesalaNevzat okuyup niye Sanchez diyim kaç gündür anlam veremediğim şekilde Sanchez'e ilgi var yazıyorum, geçmişe dönüp bakabilirsin, alternatif çok bu şekilde görüşme ve prensip anlaşmaları var, kimya deneyi değil ki bu kanıtlayayım. Hadi Nevzat okudum diyelim sözleşmeye yıllık ücret detayı vahiy mi geldi Allah için ya.
O zaman yönetici olmam gerekiyor benim. Herkesten önce İcardi dedim Angelino yine baya bir önce söyledim basın süreci bizden gecikmeli yaşadı. Olan neyse onu söylüyorum, bu üçlü dışında başka forvet gelir ben hiç adını yazmamışımdır anlarım ama adı üstünde DUYUM!Angeliñoya 10+3 anlaştık dedin, çok çok daha ucuza geldi. Sanchez de gelirse 3m üstüne gelir 2.7 değil söyleyim
Bu 3'lüden 2'si olabilir mi? Barış Alper kanatta da oynayabiliyor. Yunus satılır belki. Sanki Alex, Bakambu bile yapılabilir.
Ben normalde 34-35 yaş kategorisinde oyunculara karşıyım ama kaliteli büyük isimlere değil.Alexis Sanchez fark yaratan bir oyuncu hayırlısıyla gelir insallah.Ekli dosyayı görüntüle 210742
hayırlısı olsun artık diyecek bir şey yok. Geçen sene de Sanchez inadı vardı, vardır bir bildikleri diyeceğiz
Angeliñoya 10+3 anlaştık dedin, çok çok daha ucuza geldi. Sanchez de gelirse 3m üstüne gelir 2.7 değil söyleyim
Hadi buyur adam bu işten ekmek yiyor Sanchez demiş sonra şimdi yine Bakambu diyor, ben gazeteciyim sanki hey Allah'ım ya.Nevzat Dindar: "Bakambu transferine ben bitti diye bakıyorum bugün yarın biter ben 20 temmuz'da listeye yetiştirileceğini düşünüyorum."