Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
- Her gün duyum olmaz.nededi
Nevzat hem Bakambu hem Sanchez diyor ikisi birdenHadi buyur adam bu işten ekmek yiyor Sanchez demiş sonra şimdi yine Bakambu diyor, ben gazeteciyim sanki hey Allah'ım ya.
Bir gün „Allah bir“ dersem git Budist ol renkdaşBaya guvenilirmis renkdas. Borsa tuyolarida veriyorsa alirim birkac dal
Sanchez Bakambu beraber mi dusunuluyor yoksa ikisinden biri mi?Hadi buyur adam bu işten ekmek yiyor Sanchez demiş sonra şimdi yine Bakambu diyor, ben gazeteciyim sanki hey Allah'ım ya.
Nevzat Dindar: "Galatasaray Oliveira'nın yerine şampiyonlar ligi için fiziksel olarak iyi bir futbolcu isteniyor."
Ayrı ama bence şaşırtma hamlesi olarak ismi öne sürülüyor arka planda daha iyisi olabilir.Sanchez Bakambu beraber mi dusunuluyor yoksa ikisinden biri mi?
vay anasını
bunu bilmiyorduk
Ya yürüsün gitsinlerNevzat Dindar: "Norwich en son indikleri rakam 10 m euro eğer 6-7 m euro'lara inmezlerse Galatasaray başka alternatiflere dönecek."
Bu sınır sadece bize mi var renktaş. fenerin 35 yabancısı oldu. Şaka bir tarafa gidenler olacaktır. Mertens'e bile teklif varmış. Adam son senem demişti. Bilmiyorum aklımda deli sorular...yabancı sınırı var
sene 1997 12 yaşındayım
yazın dedemin erdekde ki yazlığında kalıyorum dedem ve anneannemle birlikte
anneannem karpuz kesmiş
dedemle gsnin maçını izliyoruz balkonda
sanırım tsyd kupasıydı ya fbyi yada bjkyi yeniyorduk galiba fb maçıydı
zeytinlikden püfür püfür rüzgar esiyordu
golden sonra dedemle çak yapıyoruz dedem ki sırf ben varken maç izlerdi
aşağıda arkadaşlarım sesleniyor okan gel maç yapalım
dedeme bakıyorum izin versin diye
izni verdiği gibi aşağıya koşup sokakda top oynadık
sonra yukarı çıktığımda kupayı kaldırıyorduk oturdum tv başına gece uyuyana kadar maç sonu söyleşilerini dinlemiştim
normal bir çocukluk anısıydı
ama ne özledimmmm beeeeee
keşke yine o yıllara ışınlansam![]()
Böyle bir şey yok kati suretle. Ben hiç duymadım.Nevzat hem Bakambu hem Sanchez diyor ikisi birden