Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya harbi transferde sıçacaklar gibi ya

alexisdir
tottun stoperidir
paredesdir

bunların hepsi

yanlışoğluyanlış transferler

bence fred transferide yanlış bir transfer

çok bariz fail isimleri istemek futbol cahilliği resmen

geçen sene miçö alınmasın diye yalvardım

aynı olay

Fred mi yanlış ? Saydıklarından yanlış bi transfer yok renktaş bence 4 3 3 oynamıyor hoca . Adamın taktigi daha çok 4 4 1 1 gibi .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

son sayfaya geldim Sanchez weghost Bakambu üçlüsünden Bakambu çeker önüme bakarım ne weghorsunn egosunu nede sanchezin muşmula suratını çekmem şahsen düşük maliyete Bakambu candır

Elinde Angelino gibi bir asist makinası varken 3 tane santrafor alıp 1 tanesini bile 1.90 civarı almıyorsan adama gülerler

Saviola geldi mi?

Hoca tam bugün ne kadar istediğinden bahsetti. Kulübümüz yıllardır bu hususta ısrarcı ancak pısırık TFF siyasi sebeplerle 2. Lig ve 3. Lig ekiplerinden korkarak hareket ediyor.
Güzel kardeşim ısrarcı olsak yapılırdı. Bak adamlar kanunsuz hukuksuz komisyon kurduruyor aynı federasyona

Basaksehirin kalecisiyle takas edebilirmisiz cica'yi via newz@t, tabiki beyefendi icin kayip ilani cikarilmasa ozamana kadar. 👻

Boy her şeydir demedim zaten. Ama hava hakimiyetini kolaylaştırır

Renkdas, boy limiti bile vermissin. O boy da olup malak gibi topa vuran cok oyuncu gordu bu gozler. Mesele net vurustadir. Icardi gibi mesela. Bu arada, Bakambu'da fena degil. Son olarak, salt hava toplarina vuracak adam aramiyoruz. Hakli oldugun noktalar var ama o kadar degil, boy bence daha gerilerde bir kistas.

Renkdas, boy limiti bile vermissin. O boy da olup malak gibi topa vuran cok oyuncu gordu bu gozler. Mesele net vurustadir. Icardi gibi mesela. Bu arada, Bakambu'da fena degil. Son olarak, salt hava toplarina vuracak adam aramiyoruz. Hakli oldugun noktalar var ama o kadar degil, boy bence daha gerilerde bir kistas.
bu angelino duran top kullanabiliyor mu

yengede bişey yok gibi,hatta seneye cok kıskanc olacak.ve icardiyle gelgitleri olacak.kadınlarla cok sorun yasayacak.birilerini dava edebilir.2 sene sonra babası ve babasının saglıgı ile ilgili sorunlar olabilir.bi de arjantin vs gitmeye devam edecek gibi.daha cok calısacak,o hayal ettiği oyunculuguda yapabilir gibi.

yukselenini bilmeden baktım ama herhangi bi hastalık yasasa bile çok güçlü bi kadın ve iyileşir,hastalıgın anasını aglatır bu kadın

bakıp rahatladım biraz:sarıkalp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt