Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alexis hocanın Icardi'yle birlikte de oynayabilme kriterine uyuyor ama Icardi olmadığında tek forvet ne kadar etkili olur emin değilim. Bakambu'ya daha sıcağım ama Alexis de boş adam değil yav. Niye bu kadar gömüldü anlamadım.

deniz dilmen ve batuhan celikle takas etmeli emre ve cicaldauyu
Deniz dilmeni bi macta gördük, tamam iydi adanaya karsi ama o riske girmez okan hoca. Sengezerde baya mac oynadi ve tecrübeli, onda da baya yetenek var. Hoca bosuna istemiyor takasi. Neyse bu sefer gercekten kactim. Görüsürük.

Sanchez.

Pros:
- son sezon 44 maç’a çıkmış 5’i CL
-18 gol 3 asist skor katkısı
- elit kulüplerde oynamış sürekli

Cons:
- yüksek maaş
- yedek kalmayı kabullenir mi, soru işareti

Bakambu.

Pros:
- yedek rolünü sorun etmez
- golcü olarak sürekli, ortlama her sezon 15 civarı gol katkısı
- maas talebi uygun

Cons:
- düşük seviye ligler görmüş

- Afrika kupası zımbırtısı

Katilmiyorum renkdas.

1- Bakambu, dusuk seviye ligler gormus demissin ama Fransa Ligue 1, La Liga ve ligimizi de gormus :) Ayrica yunan Ligi bizim ligin bence 1 tik alti hatta yer yer benzer.

2- Sanchez icinse, CL ve kritik maclarda sure aldigi muddetce problem yaratacagini dusunmemekle birlikte, ikili oynar, forvet arkasi oynar, sag/sol-acik da oynar. Yani gelipte hep yedek kalacak diye birsey yok kaldi ki, CL'de ekstra silah olabilecek bir isim. Bu arada sadece isim uzerinden konusuyorum herhangi bir hayranligim vs yok. Gelsin lannnn da demiyorum :)

Deniz dilmeni bi macta gördük, tamam iydi adanaya karsi ama o riske girmez okan hoca. Sengezerde baya mac oynadi ve tecrübeli, onda da baya yetenek var. Hoca bosuna istemiyor takasi. Neyse bu sefer gercekten kactim. Görüsürük.
sengezerin pedrodan yedigi 2 gol lekeliydi

Alexis hocanın Icardi'yle birlikte de oynayabilme kriterine uyuyor ama Icardi olmadığında tek forvet ne kadar etkili olur emin değilim. Bakambu'ya daha sıcağım ama Alexis de boş adam değil yav. Niye bu kadar gömüldü anlamadım.

Premier ligde bir dönem nasıl estiriyordu ama, bu tip adamları formamız altında izlemek isterim

200w.webp

Ben zaten çıldırdım yüreğim çöllerde
Avaren olmuşum sevdam dillerde
Zaten çıldırdım yüreyim çöllerde
Avaren olmuşum sevdam dillerde

Deli dolu sözlerin, o güzel gözlerin
Yakıyor yüreğimi bitmek bilmez bu sevgin
Deli dolu sözlerin, o güzel gözlerin
Yakıyor yüreğimi bitmek bilmez hiç tükenmez
Sana olan bu sevgim, emrine amadeyim

Ben senden vazgeçmem yoluna köleyim
Sözünden hiç çıkmam emret öleyim
Ben senden vazgeçmem yoluna köleyim
Sözünden hiç çıkmam emret öleyim
sibel-can.gif

Nevzat’ı Tier 3 olarak güncellemenin zamanı geldi de geçiyor.

Yarınlar yokmuşçasına haberler paylaşıyor bu sene maalesef. Sabah dediğiyle akşam dediği tutmuyor.

Fenerde nasıl Galatasaray kompleksi varsa bunda da messi kompleksi var

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neye istinaden demis o mesele. Ben de yerinde olsam belki su sartlarda ayni cevabi verirdim: Soru geliyor, kiyasla ligleri gibisinden ve sen Saudi Liginde oynuyorsun... Cevap belli iste :) Belki mutevazi olabilirdi ama onunda misyonu gecen sene kendisine anlatilmis ki bakin bu sene sansasyonel isimler gidiyor oraya. Kisacasi, Money Talks.

Not: Ronaldo sevmeyenler dernegine uyeyim, Messi'yi de sevmem oyle hani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt