Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.822
- 23.368
- 3.723
Bakambu GS'de via Nicola Schira
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inter'de oynadı. Uzun süredir zaten forvet veya ikinci forvet oynuyor. Alırsak hoca verim alır, ondan şüphem yok. Bakambu geliyorsa onun üzerine Alexis'in lüks olduğunu düşünüyorum ama.Sanchez kariyerinde hiç ikinci forvet oynamış mı da biz böyle oynatmak için alalım, Okan hoca ordaki adamı ortasaha gibi kullanıyor. Sanchez Marsilya’da tek forvet oynuyordu, yaşı gereği artık forvet bu adam ve bizim sistemdeki forvet değil.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Melo'nun ilk sezonu hariç son 10-15 sezonun en iyi 6 no performansını gösterdiMevcut kadroda sadece 1 kişiyi tutabileceksin deseler Torreira'yı tutarım. Adam bize gelmeden 15 ediyordu zaten. Ülke tarihine geçecek bir bonservise anca anlarım gidişini.
son gelismeler ne
Katıldınız mı? Katılmadıysanız bol bol aghh kelimelerini okursunuz benden söylemesi
Neden 10 numara oynamaz?Epey maçı var 10 no olaraksanchez 10 numara oynamaz
sanchez bakambu ile beraber alınmaz
sanchez ya da bakambudan biri gelir gerektiğinde icardinin yedeği gerektiğinde beraber çift santrafor olarak oynar
HmmmBen kendim yari kuzeyli sayilirim. Tek tuktur böyleleri. Geneli guler yuzludur irkci degillerse..
verıyor en hep ordan ızlıyorum kalıtelı ve ılerıde oluyoravusturya kanali da veriyor mu maci acaba
Forumun böyle bir sıkıntısı var üstadSa beyler, forum hastasi oldum hele trans nöbeti beni 7/24 bagliyo forumdan cikamiyom yav.
Only wants Gala.
Sturm graz belki verebilir youtube kanalindanavusturya kanali da veriyor mu maci acaba