Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Pogba performans odaklı sozlesme kabul ederse tahammül edilir onu da egosundan dolayı kabul etmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede mantıklı olan bu sakat ve yaşlı adamlardan uzak durmak lazım maks 28-30 yaş arası iş yapıcak adamlar almak lazımthiago, pogba, a.sanchez gibi saçma sapan isimpleri gündemden düşürelim inş
Yem onlar bencethiago, pogba, a.sanchez gibi saçma sapan isimpleri gündemden düşürelim inş
Okan hoca da erden baskanda ortasaha için bastirsa daha doğru olacak artikİyi günler arkadaşlar,
Okan Hoca'nın dün bahsettiğim üçlüden Bakambu'dan yana karar verdiği iddiaları var, doğrulatır doğrulatmaz bilgi vereceğim.
İyi günler arkadaşlar,
Okan Hoca'nın dün bahsettiğim üçlüden Bakambu'dan yana karar verdiği iddiaları var, doğrulatır doğrulatmaz bilgi vereceğim.
Eldeki yabancılardan gideceklerle ilgili (Luyindama, Cicaldau) bir bilgi var mı hocamİyi günler arkadaşlar,
İyi günler arkadaşlar,
İyi de Bakambu da 32 yaşında hiç mantıklı gelmiyor bana.Yunanistan gol kralı 32 yaşında Fransa'da 18 gol atmış Alexis Sanchez 34 yaşında arada pek bir fark göremiyorum yaş kriteri olarak.Piatek felan alınsa normal karşılarım.Bencede mantıklı olan bu sakat ve yaşlı adamlardan uzak durmak lazım maks 28-30 yaş arası iş yapıcak adamlar almak lazım
inşallah öyledir onurumYem onlar bence
Hangi densiz bizimle adını çıkarmıştı
Bakambu'yu kanat forvet gibi de kodlamamak lazım kafada. Baya santrfor özellikleri var. Kafa golleri, hücum oyuncularına duvar olma vs. En azından Oly'deki halini iyi gördüm.