Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inter'de oynadı. Uzun süredir zaten forvet veya ikinci forvet oynuyor. Alırsak hoca verim alır, ondan şüphem yok. Bakambu geliyorsa onun üzerine Alexis'in lüks olduğunu düşünüyorum ama.
Mesajımı tekrar okursan, belki ben ifade de edememiş olabilirim. Bizdeki ikinci forvet ortasaha profilli, Inter’de öyle oynamıyordu. Sanchez-Icardi + sağda zaniolo ortada Sergio solda Kerem olacaksa bizi ezer geçerler şampiyonlar ligi’nde…

Sanchez artık forvet, kanat da oynamaz bence. Icardi’nin alternatifi yani.

Al Nasr hazırlık maçı için kadro paylaşmış. Bakambu'nun adı var mı? Arap aranıyor

Gerceklerden ne kadar uzaksiniz yav

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
giphy.webp

Mesajımı tekrar okursan, belki ben ifade de edememiş olabilirim. Bizdeki ikinci forvet ortasaha profilli, Inter’de öyle oynamıyordu. Sanchez-Icardi + sağda zaniolo ortada Sergio solda Kerem olacaksa bizi ezer geçerler şampiyonlar ligi’nde…

Sanchez artık forvet, kanat da oynamaz bence. Icardi’nin alternatifi yani.
Mesajın başındaki soruya cevap oldu benimki. Oyuncunun çift forvet oynayabilecek yeterliliği var. Hocanın da böyle bir niyeti var belli ki. Alexis, Mertens kadar iyi bir bağlantı oyuncusu olmaz ama fizik olarak ondan daha iyi. Bunun kurgusunu biz yapmıyoruz ayrıca, hoca yapıyor. Ben Alexis gelsin diye ölüp bitmiyorum. Gelirse bakarız.

Trabzonspor, Alexander Sorloth için Leipzig'e 3 yılda ödenmek üzere 7 milyon Euro'luk teklif yaptı. [NTV Spor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt