Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.558
- 48.032
- 4.933
سيدريك باكامبو
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
سيدريك باكامبو
Amin reis cümlemizeسيدريك باكامبو
PP'yi Arap yapınca Arapçayı mı söktün yaw
Adam gelirse istemeyenler bir köşede aglayabilir kolpacim amma taktin bu konuyaKral oyuncu ya Ayrica gecen sezonki performansini gelip burda gösterirse Icardi ile birlikte direk sampiyonlugu tasir daha Kerem Zaniolo vs hesaba bile katmadan söylüyorum bunu
Sanchezi istemeyenler gercekten neye dayanarak istemedigini bilmiyorum
Hergun ayni şeyleri okumaktan biktik artikOkan Buruk: Milot Rashica transferi için isteğimiz, görüşmelerimiz sürüyor. Kulübü ile düşüncelerimiz arasında fark var. Çözüm olursa, kadroya katmak istiyoruz. 1-2 bölge için çalışmalarımız sürüyor. 25 Temmuz'da ön eleme maçımız var. Ancak transferin daha başı. Pazarda fiyatlar yüksek. Suudi Arabistan durumu var. Türkiye'de yayın gelirleri düştü, eridi. Başkan, yönetim ve Erden Bey muhteşem şekilde çalışıyor. Bütçe oluşturmaya çalışıyorlar. Transfer yapmak kolay değil.
Noldu hani fesih olmuştu
Bu herif 1 haftadır bonservisini almaya çabalayıp maça mı çıkıyor yav.Amin reis cümlemize
Daha iyi maaşla anlaşmış demekben almadım halaEkli dosyayı görüntüle 210780
Kesin öyle oluyor dostum
@Mert Aydinli çubugumu sana uzatiyorum
Sende abone olup baska bir gurbetciyi etiketleyeceksin
Yine Kolpalara geldik gibi gözükmekteBu herif 1 haftadır bonservisini almaya çabalayıp maça mı çıkıyor yav.Daha iyi maaşla anlaşmış demek

Aynen öyle yayınlara 10 gün arayla falan çıksa belki gelişme olurdu dün neyse bugün de o hoca çok iyi niyetli kim çağırsa kırmadı gitti yayınlara ....Hergun ayni şeyleri okumaktan biktik artik
1 tane bile gelmezŞehir dışındayım...kesin kap gelir 3 gün içerisinde
Araplar 1,5 milyon € fesih ücreti istiyormuş. Bakambu 500 bin vermek istiyormuş. Aldıysa imza parasının üstüne yatmaya çalışıyor olabilir.Bu herif 1 haftadır bonservisini almaya çabalayıp maça mı çıkıyor yav.Daha iyi maaşla anlaşmış demek
Neyi bekliyorsunben almadım hala