Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş daha dengeli kadro Fener’e göre

Tadic onlara gitse en az biz kadar şansları var derdim bizim CL katılımı durumuna bağlı.

Ama şu haliyle kreativite problemi Yaşar o kadro.

Bizim ise Fener’den az da olsa iyi bir kadromuz ve çok daha iyi bir kimyamız var.

Ama 2-3 üst düzey takviye ve 1-2 potansiyelli oyuncu ile geçen sezon kadar olmasa da sahada farkı gösterebiliriz.

2002 yılında tostumu yedim bekliyorum mesajı kime kim tarafindan yollanmistir bilin bakalim(manken Galatasarayli)

evet o da çok iyi oyuncu ama onun piyasası vardır hala en son Napoli falan istiyordu düşmeyebilir.Bazı bizim alamayacağımız oyuncuları da var Gazunu,Kotchap,Salisu,Peters,Livramento,Lavia,Alcaraz,Prowse,Adams falan gibi ama alabileceğimiz de bir o kadar oyuncu var.Hassenhütl gitmese belki bu kadroyla düşmeyebilirlerdi , en azından kümede kalacak bir oyun oynatabiliyordu , yönetebiliyordu takımı.
Lavia için 50 istiyorlar mesela. Livramento Ward Prowse ve Kotchap da imkansıza yakın.

Rashica yerine Sulemana da muhteşem olurdu.

Jetski ile kayiplara karışan ve kayboldum reklamı yapan ünlü Galatasarayli şarkıcı kimdir

F1UyO7xaYAMJ_WN

1998 yılında Galatasaray sampiyon olursa saçlarımı kestirecegim diyen fbli ünlü bayan sarkici kimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt