- 26 Ocak 2021
- 41.068
- 40.322
- 3.078
Bunlar daha 50 sene gün yüzü göremez insanların ekmeğiyle oynadıkları sürece.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koc ailesi bu ülkenin en büyük belalarindan biridir. Umarim topuklayacaklari günler yakindir.Koç ailesinden nefret ederim. Umarım bir gün bu ülkeden def edildiklerini görürüz
Gsli terimci fenomenler space odalarında cirit atacağınıza,fbli cango bilmem
ne ile kanka olacağınıza kurun bi platform.Youtubeda kanal açın,Gsli muhabirleri toplayıp hem de para kazanın. 4 ever Galatasaray gibi bisey yapın.sosyal medya,youtube..
paraniz pulunuzda var.biz mi verelim akli
Neden Galatasaraylılar birleşip kanal kurmuyo anlamıyorumGS TV'ye bi el atılsa, şu itlerin altında her gün birçok mobbinge uğrayıp ekmeğini kazanmaya çalışan GS'lı gazetecilerle gayet iyi işler yapılabilir aslında. Taraftarda ilgi gösterir illa ki
Haluğun kanalı veya sportcell mantıklı olabilirNeden Galatasaraylılar birleşip kanal kurmuyo anlamıyorum
Birlikten kuvvet doğar.Cok Galatasarayli var,bunları mezara gomerizbu arada twitter çok etkili platform
kesinlikle gsc adıyla orada daha görünür olunmalı
space mevzusu mesela ciddi reklam
Utanmadan bir de yolun açık olsun diyor, ulan senin yoneticin muhtemelen bu işin içinde, suça ortak oluyorlar haberleri yok
Gala'lı gazetecileri en çok Gala'lılar eleştiriyor. Gala fanları çok acımasız.Neden Galatasaraylılar birleşip kanal kurmuyo anlamıyorum
seneye fbdeBu adamı 1 senedir birilerine çakmaya çalışıyorlardı kime çakarlar diye bekliyordum Konyaspor'a çakmışlar.