Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.983
- 5.560
- 1.983
Yunusu göndermek hata olur.23 yaşında bize ileride büyük paralar kazandıracak oyuncunun potansiyeli tam olarak ortaya çıkarmadan göndermek büyük hata olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar kelleciKimi kovmuslar yav goremiyorum
Boşver sürunsün dostumBartug için fb kotu seçim.marsilya zaten seni yetersiz bulup kapi disi etmis.ismail,irfancan,mert hakan varken sana sira mi gelecek mal bebe.ya u19 da oynar ya kiralanır
23 yaş çok genç bir yaş değil artıkYunusu göndermek hata olur.23 yaşında bize ileride büyük paralar kazandıracak oyuncunun potansiyeli tam olarak ortaya çıkarmadan göndermek büyük hata olur.
En son hatırladığım kadarıyla birkaç ay önce bayağı bir saydırıyordu Lale Orta'ya ama öncesini bilmiyorum.Bu adam Leyla Orta için görev seni bekler diye ilk çıkışı yapan tip değil mi ?
İkisi de in
23 yaş çok genç bir yaş değil artık
İlk 11 de düşünülmüyor .Barış ta önüne geçti artık. Bu durumda zaten futbolu seven bir topçu gitmek ister ya oynayacağı takıma yada yurtdışı büyük liglerden teklif varsa şansını denemeye .23 yaşında oyuncu için beklemeye gerek yok 5 milyonun üstü bir rakama satılabilir. Burdan büyük yıldız oldu 50 milyona satılsa bile buna büyük kayip ucuza bıraktık diye bakılmaz. Biz şansı verdik olmadı.
En son hatırladığım kadarıyla birkaç ay önce bayağı bir saydırıyordu Lale Orta'ya ama öncesini bilmiyorum.
Sergen bu altyapıya fanatik cimbomlu olmayanları almasınlar artık yav. Boşuna hıyar besliyoruzBartug için fb kotu seçim.marsilya zaten seni yetersiz bulup kapi disi etmis.ismail,irfancan,mert hakan varken sana sira mi gelecek mal bebe.ya u19 da oynar ya kiralanır
Olaya bak a spor adlı kanalı tamamen izole etmeliyiz. Ne tesislere ne stada girmesinler
oha
nasıl bi terör örgütüyle karşı karşıyayız olm biz
Benim bahsettiğim de şuydu galiba;Yanılıyor olabilirim elbette ama hafızam bana buydu diyor. Daha ortada Leyla konusu yokken. Adı bile çıkmamışken. Üşenmezsem bakarım sonra