Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zorunlu opsiyonlu olmali kiraliksa. 9+2 kurali gelirse bence hem zorunlu + sonraki satis payi varsa gidebilir.

1-1,50 milyon € arasında kiralama bedeli verilmezse gönderilmemeli. Alt limitim.

amaç okan hocayı kovdurup terimi falan mı getirmekti onu mu demek istiyorsun,o zaman biz kurgulamış oluyoruz fikstürü bu mantığa göre

Kafan bulanmış senin fikstürü kurgulayan Fenerlilerdi, amaç kaos yaratıp nisanda feneri şampiyon ilan etmekti.

Derbi sondan bir maç öncesine sahada kupa kaldırma fırsatı için özellikle ayarlanmıştı hatta Allah’ın takdiri deprem nedeniyle son maç haline geldi fenerin uzun bir süre şampiyonluk şansı devam da etmekteydi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7 milyon veriliyor ise hemen satın. Yunus bizde olmuyor ve olmayacak. Bu kadar yetenekli olup mücadele etmeyen adam görmedim.

Toplamda 7-8 çok iyi olur. Malesef önünde olan bir çok oyuncu var. Yurtdışında kendini daha fazla geliştirip, ileriki yaşlarında Galatasaray için daha faydalı bir oyuncu olarak tekrar formamizi giyer insallah.

Maç başladı. Bakalım rakibimiz kim olacak.

Fatih Terim’le alakalı niye bu kadar kindarız. Hatasıyla sevabıyla bu takımın en başarılı hocasıdır. Selim Soydan’ın açıklamalarını dinlesek ne kadar Galatasaray’lı olduğunu herkes görür.

Serdar kelleci fbli yağızı madara edince, yağız ağlayarak ali babasına gidip şikayet etmiştir kesin. Bu yağız denen herif ali koç başkan olduktan sonra piyasaya çıktı dikkat ederseniz
Sporda bu yağız ,siyaset ve güncel olaylarda İbrahim haskologlu denen tip bir anda ünlü oldular. Parlatildılar. Yağız kimsenin bilemeyeceği haberleri yaptı, İbrahim ABD senato vekili ile felan röportajlar yaptı. Kim var arkalarında bilmiyorum. İbrahim soyluya çattı hapise girdi ama o günden beri muhalif :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt