- 26 Ocak 2021
- 41.068
- 40.322
- 3.078
Rakiplerimizin maçında toplam 4 tane isabetli şut bulunmakta 3'ü zalgris 1 tanesi de struga'dan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fbliler tüm kadrolara mert mulduru yazıyor , mert muldure çökmek lazımFbnin oynayacak 3 yerlisini yazar misin bi de bjknin
Öyle bi anlattın ki real Madrid’den orta saha alıyoruz Sanko heyecanlandımHızlı, Teknik, Şutör, Pasör ve Kaliteli.. Kerem Demirbay giysin artık şu Parçalı formayı8+3 sistemi için alınabilecek tartışmasız en iyi oyuncudan bahsediyoruz. En az İlkay ve Hakan kadar iyi bir 8 numaradan. Hatta gündemde olduğu için örneği öyle vereyim Fakir Sabitzeri.Ekli dosyayı görüntüle 210809
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zalgris tehlikeli görünüyor Naci üstadım bilmem senin de gözlemin bu yönde midir?Rakiplerimizin maçında toplam 4 tane isabetli şut bulunmakta 3'ü zalgris 1 tanesi de struga'dan
Ortak karar almak nasil birsey...?
sen ne yedin
Ortak karar almak nasil birsey...?
Struganın çıkmasını temenni ediyorum stada benzer bir yerde oynayacakları haberini okumuştum bir yerde o nedenle ama zalgris'in rakibimiz olması daha olası gibi duruyor katılmaktayım.Zalgris tehlikeli görünüyor Naci üstadım bilmem senin de gözlemin bu yönde midir?