- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
30 milyon baymislar ,tabi memnuniyet duymazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben gscimbom yorumlarına bakarım cunku onlar her macı izliyorBitikse gelmesin, ucuza kontrat yapmaz, elimizde zaten Sergio var, ikinci Sergio da girmesin bize, ben bu konularda taraftarın yorumlarina bakmak lazım diyorum, çünkü komple sezonu onlar izliyor
Sergen zaira nara mı?Sergen Nara Zeren
Sergi Nara iyiSergen zaira nara mı?
Arabayla gezintiye çıkıyor kaç gündür.icardi çocuklarla evdeTaburcu mu kraliçemiz
isco atama bekliyor
isco atama bekliyor
Bu ispanyol alper yaşıyor mu yavtam bjklik kıvama gelmiş
Miçö ve Yusuf da geldiği takımların taraftarları tarafından seviliyordu. Biz de durum ortada.Bitikse gelmesin, ucuza kontrat yapmaz, elimizde zaten Sergio var, ikinci Sergio da girmesin bize, ben bu konularda taraftarın yorumlarina bakmak lazım diyorum, çünkü komple sezonu onlar izliyor
Katılmıyorum, adı çıkmış. Cica ve Miçö var Taylan'a gelene kadar. Üstüne de Taylan'ı beleş almışsın. Diğer ikisine toplam 10 milyon verdik.Taylan’dan daha kötü bir orta saha Dünya üzerinde yok
Lewa gitmek istemez, dembele daha genç bayern çok istiyor meselaBu barcelona levandowskiyi dembeleyi falan 80er milyona araplara satamamasına hayret etmekteyim.
İntere bile vuran bu şans madrid ile bunlara nasıl vurmadı ya