Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün ilk yarı takım sıkıntı yaşayınca ikinci yarı Berkan'ı top alması için geri attı hoca.

Dün sonrası yemişim tempoyu, oyun kuran bir adam lazım deyip rotayı tekrar Paredes'e kırarsak şaşırmam.

Doğru ama performanslar çok düşük kalıyor hocam genelde
Olmaz öyle bu sene merak etme hazırlık maçlarında genel olarak bende vasat buldum takımı hele dün oynanan maç bence oyun olarak faciaydı ama resmi maçlarda ideal orta saha duzenimizle toparlarız, daha bu takıma yeni oyuncular katılacak İcardiden bile önemli olan Torreira onu satmak gibi bir saçmalık yapmazsak çözeriz oyunu

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

zaniolo oynayacaksa 10a koşan takım savunması desteği olan biri şart

aksi takdirde kerem-icardi-zanioloyu taşıyabilecek 2 adam yok

millet forvet arkasına alexis eşşeğini yazıyor gülüyorum

Beyler hala uyumadım Melikşah uyumayın dedi diye
o1AJ9qDyyJNSpZWhUgGYc3MngFqoAN54dtLUVUbe1UsQuEbc9

Olmaz öyle bu sene merak etme hazırlık maçlarında genel olarak bende vasat buldum takımı hele dün oynanan maç bence oyun olarak faciaydı ama resmi maçlarda ideal orta saha duzenimizle toparlarız, daha bu takıma yeni oyuncular katılacak İcardiden bile önemli olan Torreira onu satmak gibi bir saçmalık yapmazsak çözeriz oyunu

Bende aynını düşünüyorum ama bence Torreira yerine oliveirayı satıcaz hiç süre almadı hazırlık maçlarında benim bence Parades fred den biri ve Kerem gelecek Oliveira gidicek

Erden Timur geçen sene şey demişti: "bitmiş oyuncuyu almak için bir yere gitmem, gittiysem onu bahane etmişimdir."

Yani Bakambu'yu almak için gitmez oralarda görüşme ayarlamıştır.

al nasr hollandada kamptaymış bakambu için gidiyor herhalde

Bu hafta sonunda yangın tayfa ellerinde meşalelerle sahalara döner. Bi GS klasiği olarak CL ye forvetsiz gireriz hep.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

zaniolo oynayacaksa 10a koşan takım savunması desteği olan biri şart

aksi takdirde kerem-icardi-zanioloyu taşıyabilecek 2 adam yok

millet forvet arkasına alexis eşşeğini yazıyor gülüyorum
Kamada ideal öyle bir durumda. Alexis davarı asla ve kat'a gelmemeli.

Dün ilk yarı takım sıkıntı yaşayınca ikinci yarı Berkan'ı top alması için geri attı hoca.

Dün sonrası yemişim tempoyu, oyun kuran bir adam lazım deyip rotayı tekrar Paredes'e kırarsak şaşırmam.
Ben bugün Paredesin olumlu olarak sonuçlanacağını düşünüyorum, Angeliño gibi ismi unutturup bitiriyor bizimkiler genelde orda da hepimiz Sosa beklerken Angeliño gelmişti bunda da Fred falan çıktı paredes işi olur

bakambu pek ayagına gidilecek oyuncu değil.kendi de gelir.özel bi oyuncu olmadıgı müddetce kimse için oraya buraya gitmez erden timur.hollandadan baska yere gecebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt