Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü maçta takımın kötü olduğu değil bazı bölgeler de bazı oyuncuların alternatifsiz olduğu görüldü.Torriera İcardi.

milot-rashica-milot.gif

Sa gelmedi mi

32 yaşındaki çaptan düşmüş bakambuyu ikna etmek için gitmek...ne bileyim Anadolu kulubuyuz sandım bir an bizi..2023ten önce son 2 senesi kayıp herifin.az oynamış 2 sezon üst üste.yani konuşmayalım diyoruz ama sovdurecekler.yedege bak yedege,bi de iknaya gidilyo

He gelir ihenacho,gidip fb haberleri takip edeyim.iki kazma stoper,polonyali cicaldau ve veteran heriflerden sonra en azından zaha bekliyolar

Bakambu-Sançez-Icardi-Ihenaço-Zanyola
Toreyra
Angelinyo-Apo-Nelson-Boey

43 yaşındayım. Bir kez dahi, transfer sezonuna hazır giren bir Galatasaray yönetimine denk gelmedim. Geçen sezon Icardi ve Rashica piyangoları sanırım Erden Timur'u olduğundan olduğundan farklı göstermiş bize. Takımın yedek santrafor ihtiyacı bu kadar belli iken, elemelere bir kaç gün kala halaeksiğin tamamlanamaması isimler değişse dahi zihniyetlerin aynı kaldığının büyük göstergesi.

Bu sene saha içindeki 3 Türk kadar toplam yabancı sayısı da endişelendiriyor beni.

1.Muslera
2.Boey
3.Nelsson
4.Angelino
5.Torreira
6.Zaniolo
7.Mertens
8.Sergio
9. Icardi
10.Midstjö
11.Dubois
12.Morutan
13.Bakambu
14.Ross

Şimdiden 14 oluyor. 8 alınacak deniyor. Hadi Ross'u kiraladın, 10 almak için Morutan'ı yollaman lazım. Nevzat takımda 3 yabancı forvet olacak, Alexis Sanchez gibi biri daha alınacak diyor. Kimi Paredes olursa bir yabancı orta saha daha olacak diyor. Zaniolo gibi son dk fırsatı gelse Eylül'de, alacak yerimiz olmayacak. Eldekilerden yollamadan bu denklemlerin içinden çıkmak zor.

+ Rashica'yı unuttum bir de o gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt