Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener taraftarı bartugu bile övüyor abi bunlardan valla adam olmaz.Yav Bi tane aldığınız adam da kötü olsun bunlara kalsa 5 senedir aldıkları herkes iyi ben daha hiç kotuledikleri oyuncu görmedim, kim gelse harika topçu bunlara
işler iyi gitmeyince çöp oluyorlar ama hahahaahah yine biz şampiyon olalım inşAllah bu sefer dzekotadiz eytli falan diyebilirler : )

Erden Timur'a güveniyorum ve transferler nerde kaldı diye ortalığı velveleye verecek kadar bir endişe duymuyorum.

Yangin tayfaya alalim seni de
Açık büfe brunch ve free alkol var
Her cumartesi karıya da götürüyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam ne yapmak nereye varmak istemektedir

Bu herif sinsi ve fenerli oldugunu soyleyen cok var. Gunahini almak istemem ama bana da oyle geliyor acikcasi.

Olaylari hep bize zarar veren acidan degerlendirip, o olay olumlu sonuclanirsa bir bahaneyle toparlayip bagliyor.

Surekli aleyhimize calisiyo gibi.

icardi tatilini uzatcagini beliydi, hak etti ama artik gel kral.

paredes küfürlük topçu oldu tam. gelirse ilk kötü oyununda sağdan soldan kayarım

İcardinin psg ile idmanlara çıkmamasıda garip
Böyle bir oyuncuya teoride bonservis verilmesi de saçma olur

Bu cedric Bakambu ligue 1 de 109 maçta 22 gol 4 asist yapmis.Alexis Sanchez ligue 1 de 35 maçta 14 gol 3 asist yapmış ama Alexis istenmiyor Bakambu deli gibi isteniyor formda bunu anlamıyorum.

Kimle ilgilensek o gelmez, bu imkansiz,şu imkansız diyenler,icardi futbolu bırakır,wanda kesin kanser diyenler bana karışamaz.biz sizi cekmek zorunda kaliyoruz.yazdiklarimin totem olduğu da aşikar ama ona da izin verilmiyor.begenmeyen küçük hızını almasın.naşş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt