Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu cedric Bakambu ligue 1 de 109 maçta 22 gol 4 asist yapmis.Alexis Sanchez ligue 1 de 35 maçta 14 gol 3 asist yapmış ama Alexis istenmiyor Bakambu deli gibi isteniyor formda bunu anlamıyorum.

Bakambu kariyerinin başında kanat forvet oynuyordu, normal o rakamlar

Bakambu kariyerinin başında kanat forvet oynuyordu, normal o rakamlar
Alexis de aynı şekil oynamıyor mu renkdas kariyerinde bir çok maç forvet kanat forvet arkası oynamış bir oyuncu.Burda oyunculari kalite olarak karşılaştırmak amacında değilim de biri 32 biri 34 yaşında bundan dolayı bu kadar İcardi henüz belli değilken istenmesini anlamadım.

Biri 4-5 milyon Euro maaş istiyor 34 yaşında biri 32 yaşında 1-1.5 milyona oynar
Renkdas öyle bakarsak biz Bakambunun aldığı maaşlara da çok oyuncu buluruz.Ben İcardi ile beraber oynayacak oyuncunun kaliteli olmasından yanayım.Mesela cift forvet olarak oynandiginda Bakambu bana yetersiz geliyor.

Bu cedric Bakambu ligue 1 de 109 maçta 22 gol 4 asist yapmis.Alexis Sanchez ligue 1 de 35 maçta 14 gol 3 asist yapmış ama Alexis istenmiyor Bakambu deli gibi isteniyor formda bunu anlamıyorum.
Birini yedek bırakabilirsin, birini bırakamazsın. Egosu büyük, yedek kalırsa problem çıkarır

Biri diğerinin 2.5 katı falan maaş alacak.

Cidden bunu muhakeme edemiyor musunuz?

Birini yedek bırakabilirsin, birini bırakamazsın. Egosu büyük, yedek kalırsa problem çıkarır

Biri diğerinin 2.5 katı falan maaş alacak.

Cidden bunu muhakeme edemiyor musunuz?
Ediyorum niye etmeyeyim.Alexisi hucumun her tarafında oynatabilirsiniz.Mertensin yerine bile oynatabilirsiniz Şampiyonlar ligi maçları için bana Bakambu hedefi olan bir kulüp yetersiz geliyor.Eric Botheim tarzı yaş olarak bir adam olsa anlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt