Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alexis de aynı şekil oynamıyor mu renkdas kariyerinde bir çok maç forvet kanat forvet arkası oynamış bir oyuncu.Burda oyunculari kalite olarak karşılaştırmak amacında değilim de biri 32 biri 34 yaşında bundan dolayı bu kadar İcardi henüz belli değilken istenmesini anlamadım.
Alexis Marsilya da forvet oynadi

Melikşah renkdasimizi kusturmek amacında değilim ama takıma Okan hoca 3 transfer den bahsederken transferin basindayiz diyor 5-6 gün içinde 4-5 kap gelmesi pek hocanın anlattigiyla uyuşmuyor.

Ediyorum niye etmeyeyim.Alexisi hucumun her tarafında oynatabilirsiniz.Mertensin yerine bile oynatabilirsiniz Şampiyonlar ligi maçları için bana Bakambu hedefi olan bir kulüp yetersiz geliyor.Eric Botheim tarzı yaş olarak bir adam olsa anlarım.
Mertens'in yerine oynamaz, Kerem-Zaniolo-Icardi-Alexisi taşıyabilecek bir orta saha yok.

Hiçbir mevkiye tam oturmuyor, sadece isimli diye istiyoruz.

Icardi'ye deli gibi para vermişken yedeğini nispeten uygun maaşlı almak mantıklı.

Ki bakambunun geçen sezonu gayet iyi geçmiş faideli olur net

Daha önce de yazdık icardinin eşi hasta olmasada transferi temmuz sonunu bulur. Bu adam tatili sonuna kadar kullanır bu fırsatı varken. Adamın yapısı bu performans verdiği sürece göz yumucagız. Ama kral abartma sende yurtdışı kampı bitmek üzere bu hafta bir zahmet gel. Büyük ihtimal de gelecek zaten

4-5 kap sırf geliş mi?
Evet.
Kimler için

Bakambu (1)
Kerem (2)
İcardi (3) : Cuma tahliller temiz çıkarsa

4-5 ?
Alpay Abi isim noktasında işler çok değişiyor ama herkesten önce Bakambu ve Demirbay'ın bittiğini ifade etmiştim, Sanchez işi var malum Bakambu noktasında ama şuan Bakambu ve Kerem net. İcardi inşallah sorunsuz, Paredes işinde ilginç işler oluyor, iki farklı iddia mevcut netleşirse yazacağım, burası zaten 4 etti :) +1 sürpriz durum var şuan belirsiz. :)

kerem demirbay
bakambu
yedek kaleci

bunlara ek olarak cica/taylan gibi gereksizler oraya buraya gitse çok rahat 4-5 KAP görürüz zaten bu hafta

Erden Timur Hollanda'ya gittiyse Weghorst için gitmiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt